Image default
Divat, szépségápolás

Megfejtettük az olasz nők titkát – Te is lehetsz tökéletes! Kovács Karolina cikke

Az olaszok legendásan jól öltözködnek, de vajon mi a titkuk? A stílus a vérükben van, vagy anyáiktól tanulják el? Íme a titok nyitja!

Olasznak lenni egyet jelent a stílussal, az eleganciával és a misztikummal. Minden a formák és színek összhatásáról szól, hiszen a lényeg a harmóniában lakozik.

Az olaszok nemcsak különleges alkalmakkor tündökölnek – ők mindig igyekeznek a legjobbat kihozni magukból. Nem a pénz a lényeg, és nem is a divat – az itáliaiak képesek könnyedén rálelni A STÍLUSRA. Eláruljuk, hogyan!

Az olasz nők tudják, hogy fontosak a trendek, de vannak darabok, melyek mindig és minden időben a gardrób kihagyhatatlan elemeit képezik. Íme Sophia Loren utódainak ruhatára:

Az olaszok mindenkori tiltólistás ruhadarabjai

Az itáliai asszonyok hanyagolják az ósdi A-vonalú szoknyákat, az igénytelen fehérneműket, a mamuszcsizmát és az edzőcipőt – ezt a magyarokkal ellentétben ők csakis az edzéshez viselik!

Hidd el, sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnsz majd, ha hétköznap is jól érzed magad a bőrödben, mintha csak alkalmakkor tündökölsz! Az olaszok számára minden egyes nap különleges, így már reggelente e szerint indulnak munkába.

Tehát mindegy, hogy edzeni vagy az operába mész, ne feledkezz meg a külsődről. Nő vagy, használd és hangsúlyozd ki, hiszen ez a dolgod – ha ezt megérted, rájössz, hogy öltözködni nemcsak pénzkidobás és időpocsékolás, hanem kreativitás és remek móka is egyben!

Kovács Karolina

Hasonló hírek

A legtrendibb körömlakk színek idén tavasszal

Géza

A szemfestésnek is megvannak a maga lépései

info

Ezt a „szőrös harisnyát” dobta piacra egy olasz dívatervező cég a közelmúltban

Mazsi