Főoldal » Megette a lovát egy norvég lány, óriási botrány kerekedett belőle
Állatvilág

Megette a lovát egy norvég lány, óriási botrány kerekedett belőle

Óriási botrány kerekedett abból, hogy egy norvég lány megette a saját lovát, majd közzétette a lakomáról készült fotókat a Facebookon, azzal a leírással, hogy ez volt a legfinomabb étel, amit valaha fogyasztott.

Pia Olden éveken át lovagolt Drifting Speed nevű lován, majd amikor 2018-ban a lovat el kellett altatni, ahelyett, hogy a hagyományos módon váltak volna meg a testétől, családjával együtt feldolgozták és lefagyasztották azt – írja a Daily Mail.

Nemrég kiolvasztott valamennyit a húsból, majd mangóval és csilivel megbolondítva elfogyasztotta. Az ételről készült fotókat kitette közösségi oldalára, azzal a megjegyzéssel, hogy ez volt a legfinomabb, amit valaha evett – aztán gyorsan le is vette, mert napokon belül rászálltak a posztra a kommentelők, akik szerint meg kellene vonni a lánytól az állattartás jogát, vagy meg kellene őt ölni, amiért megette a lovat.

A lány szerint ez volt a legjobb módja annak, hogy tisztelettel adózzon egykori lova előtt.

– Jobb lett volna, ha férgek falják fel? – tette fel a kérdést, majd kifejtette, hogy neki, mivel egy farmon nőtt fel, jóval másabb a viszonya az állatokhoz, és azok húsához, mint azoknak, akik városban élnek.

blikk

Hasonló hírek

Uráli bagoly tűnt fel a Hortobágy-Berettyó ecsegfalvi részén

info

Sokkoló videó! Kétszer támadt rá ugyanaz a medve a turistára! – VIDEÓ

Mazsi

CUKISÁG! A fogócskázó törpe ló tolta ki a cukiságfaktort + VIDEÓ!

Edit