Hirmagazin.eu
Főoldal » Megerőszakolják a nőket a velük összezárt “transznemű” férfiak Kalifornia legnagyobb börtönében..
Külföld

Megerőszakolják a nőket a velük összezárt “transznemű” férfiak Kalifornia legnagyobb börtönében..

Joe Biden amerikai elnök beiktatása után, idén januárban lépett érvénybe az a transzneműeket pártoló törvény, amely lehetővé teszi, hogy az amerikai elítéltek ne biológiai nemük szerint, hanem a saját maguk által deklarált nemük szerint legyenek elzárva az amerikai büntetés-végrehajtási intézményekben

– írta a The Blaze.

Még több külföldi hír

A törvény hatályba lépése óta Kaliforniában 300 áthelyezési kérelmet adtak be, amelyek közül mindössze hat fogvatartott kérelmezte a női börtönből a férfiak börtönébe való áthelyezését.

A biológiai férfiak (transznemű nők) áthelyezési kérelmét maradéktalanul végrehajtják a Joe Biden beiktatása után életbelépett törvény miatt , így azok tömegesen erőszakolhatják meg a nőket a kaliforniai börtönökben. FORRÁS: RIVERSIDE COUNTY SHERIFF’S DEPARTMENT

Még több külföldi hír

A maradék 294 esetben kizárólag biológiai férfiak kérték – állítólagos női nemi identitásukra hivatkozva – az áthelyezésüket női börtönökbe.

Azonban már az áthelyezési hullám kezdetén is a „poklok poklát” járják meg a női elítéltek – fogalmaz egyikük. A női részlegekben elhelyezett „transznemű nők” ugyanis korántsem nőként viselkednek új szálláshelyükön, hanem szexuális ragadozóként:

A NŐI FOGVATARTOTTAKAT ERŐSZAKOLJÁK MEG ÉS EJTIK TEHERBE.

A hatályos törvény miatt azonban a kaliforniai büntetés-végrehajtási intézmények vezetői nem tagadhatják meg az áthelyezést, valamint súlyos problémák esetén sem emelhetik ki a transznemű nőket a női fogdákból. A kialakult és várhatóan tovább súlyosbodó helyzetet az állam megdöbbentő módon próbálja kezelni: nagy mennyiségben óvszereket oszt.

Még több külföldi hír

A börtönökben a transznemű nők által elkövetett brutális szexuális támadások áldozatainak védelmében felszólaló WoLF nőjogi szervezet elmondta, hogy a női börtönökben dolgozó fegyőrök figyelmeztették őket arra, hogy a transznemű nők között 190 centi magas, 110 kilós, pénisszel rendelkező monstrumok erőszakolják meg brutálisan rabtársaikat, és a helyzet kezelhetetlenné válik majd, amint az eddigi 294 áthelyezési kérelmet maradéktalanul végrehajtják. Az áthelyezésükre váró rabok között HIV-fertőzöttek is vannak.Hol szerepel ebben a történetben a női elítélteknek a testi épségükhöz és a személyes biztonságukhoz fűződő joga?

– teszi fel a kérdést a női jogvédő szervezet vezetője.

A közép-kaliforniai női börtön (CCWF) egyik elítéltje, Amber Jackson úgy nyilatkozott a Santa Monica Observer hasábjain, hogy: „Mit bánom én, ha valaki nőnek mondja magát. De ha ugyanennek a személynek pénisze van, ami továbbra is éppen úgy funkcionál, ahogy annak eredetileg funkcionálnia kellett, akkor ez igen nagy probléma lesz egy női börtön zuhanyzójában”, foglalta össze a helyzetet Jackson, majd hozzáfűzte:

AMERIKÁBAN A NŐI ELÍTÉLTEK A FÉRFIAK ZSÁKMÁNYÁVÁ VÁLNAK.

origo

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Lehet, hogy nem hekkerek loptak adatokat az orosz titkosszolgálattól

Géza

Nemet a gyermekházasságra!

Géza

Az eddigiektől eltérő hangon beszélt a menekültekről a német belügyminiszter (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!