Hirmagazin.eu
Divat, szépségápolás

Megérkeztek az újgenerációs Barbie táskák

Egyedi táskakollekciót tervezett a Barbie a Coccinelle táskagyártó márkával együttműködve. Az önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítélet mentességet hangsúlyozó különleges, limitált sorozatban egy feliratos rózsaszín és egy fekete kézitáska található.

Változnak az idők. Amit régebben a Barbie babákról és a hozzájuk tartozó stílusról gondoltunk, az mára átalakult. Ezt emelik ki azok az egyedi tervezésű táskák is, melyet a Barbiekat gyártó Mattel cég tervezett az egyik legnagyobb táskagyártóval közösen. Az önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítélet-mentességet hangsúlyozó különleges, limitált sorozatban egy feliratos rózsaszín és egy fekete kézitáska található.

(Fotó: Mattel)

Az exkluzív, „The future is limitless”, magyarul „A jövő határtalan” elnevezésű szettel az alkotók a korlátok lebontását, a befogadást, az önelfogadást és a természetes szépséget ünneplik. Mindez összhangban áll a Barbie küldetésével, hiszen a játékmárka babái ma már nemcsak sokszínűek, hanem önbizalomra és az álmok megvalósítására is inspirálnak. A legújabb, Coccinelle for Barbie táskakollekció szlogenje éppen ezt az üzenetet hangsúlyozza: „A jövő határtalan”. A kezdeményezésben Magyarországgal együtt összesen 25 ország vesz részt.

(Fotó: Mattel)

Az egyedi táskák erős nejlonvászonból, olasz kézműves bőr fogantyúkkal készültek és zsinórozott szövetszalagok díszítik őket. A „The future is limitless” szlogen graffiti stílusú karakterekkel jelenik meg a darabok oldalán a rózsaszín anyagon feketével, a fekete anyagon pedig rózsaszínnel. A táskák belsejében egy rózsaszín címke is található, rajta a Coccinelle for Barbie kollekció jelszavával: ha elfogadjuk saját magunkat és sokszínűségünket, erősebbek lehetünk. A limitált darabszámban elérhető kollekció a Coccinelle üzletében és online kapható.

eletforma

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A legújabb hajszín irányzat 2016-ban

info

Sminklemosás szabályai

info

Most ismerkedem a sminkek világával – milyen termékeket vásároljak?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------