Image default
Bulvár

Megérkezett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke!

Hétfő kora reggel Vilmos herceg vitte be a kórházba feleségét, hogy világra hozza a legkisebb trónörököst.

Elérkezett a nap, amire a fél világ várt! Hétfőn, Szent György-napján megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke.

EGY KISFIÚ!

Az egészséges baba 3827 grammal, 12:01-kor jött a világra. A nevét egyelőre nem tudni. A boldog édesapa végig jelen volt a szülőszobában.

A cambridge-i hercegnét a férje vitte be a londoni Szűz Mária kórház szülészeti osztályára a Kensington-palotából. Röviddel reggel hét előtt érkeztek meg, majd a királyi udvar bejelentette, hogy Katalin vajúdik.

A baba neme a szülőknek is meglepetés volt, de a bukmékereknél a fiú volt a végső befutó, a neveknél pedig az Artúr.

A pici a nagyapja, Károly, az apja, Vilmos, illetve a testvérei, György és Charlotte mögött az ötödik a trónöröklési sorban. Tehát valószínűleg soha nem lesz Anglia uralkodója, ahogyan a nagybátyja, a hatodik helyre visszacsúszott Harry herceg sem.

A kórház előtt – ahol Katalin az első két gyermekének is életet adott – már napokkal ezelőtt megjelentek a legnagyobb rajongók, de a tömeg megtöbbszöröződött, amint kitudódott, hogy Katalin már ott van.

A baba születésénél ugyanaz az orvosi stáb segédkezett, mint 2013-ban Györgynél és 2015-ben Charlotte-nál. A Szűz Mária szülészeti osztályának VIP-részlegén egy éjszaka több mint 2 és fél millió forintnak megfelelő angol fontba kerül, de ezért olyan környezet és ellátás jár, mint egy luxushotelben. Így Katalinnak csak a legszemélyesebb tárgyait és kabaláit kellett magával vinnie, többek közt II. Erzsébet királynő portréját.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

Annyira megalázta Vitray, hogy zokosgásban tört ki Friderikusz

Mazsi

Erről csevegett egymással Piedone és Kiss Gergő

info

Excluzív képek! Jennifer Aniston egyszerűen lenyűgöző legújabb fotóin!

Géza