Hirmagazin.eu
Főoldal » Megérkezett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke!
Bulvár

Megérkezett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke!

Hétfő kora reggel Vilmos herceg vitte be a kórházba feleségét, hogy világra hozza a legkisebb trónörököst.

Elérkezett a nap, amire a fél világ várt! Hétfőn, Szent György-napján megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke.

EGY KISFIÚ!

Az egészséges baba 3827 grammal, 12:01-kor jött a világra. A nevét egyelőre nem tudni. A boldog édesapa végig jelen volt a szülőszobában.

A cambridge-i hercegnét a férje vitte be a londoni Szűz Mária kórház szülészeti osztályára a Kensington-palotából. Röviddel reggel hét előtt érkeztek meg, majd a királyi udvar bejelentette, hogy Katalin vajúdik.

A baba neme a szülőknek is meglepetés volt, de a bukmékereknél a fiú volt a végső befutó, a neveknél pedig az Artúr.

A pici a nagyapja, Károly, az apja, Vilmos, illetve a testvérei, György és Charlotte mögött az ötödik a trónöröklési sorban. Tehát valószínűleg soha nem lesz Anglia uralkodója, ahogyan a nagybátyja, a hatodik helyre visszacsúszott Harry herceg sem.

A kórház előtt – ahol Katalin az első két gyermekének is életet adott – már napokkal ezelőtt megjelentek a legnagyobb rajongók, de a tömeg megtöbbszöröződött, amint kitudódott, hogy Katalin már ott van.

A baba születésénél ugyanaz az orvosi stáb segédkezett, mint 2013-ban Györgynél és 2015-ben Charlotte-nál. A Szűz Mária szülészeti osztályának VIP-részlegén egy éjszaka több mint 2 és fél millió forintnak megfelelő angol fontba kerül, de ezért olyan környezet és ellátás jár, mint egy luxushotelben. Így Katalinnak csak a legszemélyesebb tárgyait és kabaláit kellett magával vinnie, többek közt II. Erzsébet királynő portréját.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

Vajna oda megy lakni, ahol többet kapni?

info

A Tankcsapda kiborította a bilit

info

Az Iszlám Állam miatt kerülhet börtönbe Nagy Feró!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------