Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Megérkezett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke!
Megérkezett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke!
Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge, attend the 'Queen's Birthday Garden Party' in the garden of the residence of the British ambassador on July 19, 2017 in Berlin, Germany. Pictured: Prince William and Kate Middleton, Image: 342454165, License: Rights-managed, Restrictions: -AUT,-CHE,-DEU,-DNK,-NLD, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Megérkezett Katalin és Vilmos harmadik gyermeke!

Hirdetés

Hétfő kora reggel Vilmos herceg vitte be a kórházba feleségét, hogy világra hozza a legkisebb trónörököst.

Elérkezett a nap, amire a fél világ várt! Hétfőn, Szent György-napján megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke.

EGY KISFIÚ!

Az egészséges baba 3827 grammal, 12:01-kor jött a világra. A nevét egyelőre nem tudni. A boldog édesapa végig jelen volt a szülőszobában.

A cambridge-i hercegnét a férje vitte be a londoni Szűz Mária kórház szülészeti osztályára a Kensington-palotából. Röviddel reggel hét előtt érkeztek meg, majd a királyi udvar bejelentette, hogy Katalin vajúdik.

A baba neme a szülőknek is meglepetés volt, de a bukmékereknél a fiú volt a végső befutó, a neveknél pedig az Artúr.

A pici a nagyapja, Károly, az apja, Vilmos, illetve a testvérei, György és Charlotte mögött az ötödik a trónöröklési sorban. Tehát valószínűleg soha nem lesz Anglia uralkodója, ahogyan a nagybátyja, a hatodik helyre visszacsúszott Harry herceg sem.

A kórház előtt – ahol Katalin az első két gyermekének is életet adott – már napokkal ezelőtt megjelentek a legnagyobb rajongók, de a tömeg megtöbbszöröződött, amint kitudódott, hogy Katalin már ott van.

A baba születésénél ugyanaz az orvosi stáb segédkezett, mint 2013-ban Györgynél és 2015-ben Charlotte-nál. A Szűz Mária szülészeti osztályának VIP-részlegén egy éjszaka több mint 2 és fél millió forintnak megfelelő angol fontba kerül, de ezért olyan környezet és ellátás jár, mint egy luxushotelben. Így Katalinnak csak a legszemélyesebb tárgyait és kabaláit kellett magával vinnie, többek közt II. Erzsébet királynő portréját.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: