Hirmagazin.eu
Főoldal » Megérkezett a novemberi horoszkópod! Fordulat előtt áll az életed
Horoszkóp

Megérkezett a novemberi horoszkópod! Fordulat előtt áll az életed

Megérkezett a novemberi horoszkópod! Fordulat előtt áll az életed
Fotó: 123RF

Skorpió

A megfontolt természetednek a jelenlegi időszak nagyon gyors és stresszes lesz.Igyekezz elzárkózni a sok külső hatástól és ne engedd, hogy megzavarják a mindennapjaid.Gyakran érzed, hogy visszahúz valami a céljaid elérésében és kompromisszumokat kell kötnöd. Söpörd el az utadból az akadályokat és nyerd vissza a nyugalmad, csak ezután kezd üzleti ügyekben tárgyalást.

Nyilas

Változásra ösztönöz ez az időszak, de csak akkor kezd hozzá, ha már megfontolt döntéseket tudsz hozni. Könnyen kockáztatsz, de vigyázz, pórul járhatsz. Szánj időt a megújulásra, mind testileg, mind lelkileg. Iktass be egy kis passzív pihenést az életedbe, hogy csak ezután kezdj bele a fontosabb dolgokba, amelyek kihatnak hosszútávon az életedre.

Bak

Egyedülálló lehetőségeid lesznek a megújulásra, ne hagyd elmenni őket. Rákényszerülhetsz kényelmetlen döntések meghozatalára, de kénytelen leszel meglépni ezeket, mert hosszútávon lesznek rád hatással. Ebben az időszakban mégis könnyebb lesz döntéseket hozni, mert a cél fog a szemed előtt lebegni. Áldozatvállalásra most is szükséged lesz. Igyekezz nyugalmat teremteni magad körül, mert csak így fogod érezni a biztonságot.

Vízöntő

A függetlenségi vágyad, most igazán kiélheted, de ezzel rengeteg feszültség fog együtt járni. Érdemes előre felkészülnöd mert megterhelő lehet ez számodra. A testi kimerülés megelőzésére támogasd meg az immunrendszered és próbálj kívül maradni a problémákon. Most szabadod dönthetsz olyan kérdésekben amelyek az életkörülményeidet befolyásolhatják.

Halak

Az eddigi nyugalmas életed most zaklatott időszak fogja követni. Lehet, hogy fel kell áldoznod a meghitt békéd egy hosszútávú egyezségért, de légy óvatos nehogy belebetegedj. A feszült helyzetekbe vigyázz, mert üzleti ügyekben rossz tárgyaló partner lehetsz. A fontos, igényes feladatokat halaszd későbbre, amikor már elvonultak a vihar felhők, akkor tuti, hogy gyarapodás jön az életedbe.

Kos

A felgyorsult események biztos változást hoznak az életedben. Itt van a kiváló alkalom a családi kapcsolatok elmélyítésére. Partnereddel beszélgessetek sokat, teremtsetek lelki összhangot. A munkádban nagy döntések előtt állsz, szedd előre össze a gondolataid, ha valami történik, ne érjen váratlanul. Mindenre fel tudsz készülni, ha nyugodtan végig gondolod az érvek, ellenérvek egész sorát.

Bika

Fújd ki magad, most nyugalom van körülötted, csitultak a konfliktushelyzetek. Kénytelen leszel életmódot váltani, mert az egészséged nem éppen a legjobb. A túl nagy lelki megterhelés csökkentette fizikai aktivitásod, és ezért az immunrendszered is megingott. A folyamatos feszültség annyira kikészít, hogy gyakran azt érzed, nincs tovább. Most már nyugalmasabb időszak következik.

Ikrek

Új impulzusok érnek, amelyek megváltoztatják eddigi életed. Jönnek a kihívást igénylő feladatok, de te könnyedén megoldod ezeket. Amihez kitartás és érzelem szükséges ebben az időszakban, azok remekül fognak sikerülni. Közben ne feledkezz meg a környezetedről sem, mert nekik nagyon hiányzol, és fontos vagy nekik.Figyelj magadra és ne hagyd magad sodorni az árral, mert most veszélyes lehet.

Rák

Vége lesz a kényelmes és biztonságos életednek, ha nem teszel ellene semmit! Mindenhol megsokszorozódhatnak a feladatok és kényelmetlenséget is okozhatnak. A munkahelyeden átszervezésre lesz szükséged, a magánéletben, pedig vond be a megoldásba a családod is. A szeretteid el lesznek bűvölve, ha közösen dolgoztok a problémákon, és különleges vonzerőd lesz ettől az érzéstől.

Oroszlán

Rengeteg pozitív impulzus fog érni és ez felüdülést hoz a számodra. Itt az ideje, hogy rendezd a kapcsolataid, ehhez a közös programok lesznek a legjobbak, ott lesz lehetőségetek figyelni egymásra. Azért nem árt, ha egy kicsit befelé is fordulsz és igyekszel megteremteni a belső békéd. Ha nem teszel rendet legbelül sok konfliktusod akadhat másokkal, aminek később ihatod meg a levét.

Szűz

Gondolkodj mielőtt bármit is mondasz, a meggondolatlan kijelentések veszekedést szülhetnek. Ezek a feszültségek árthatnak az egészségednek is, könnyebben megbetegedhetsz. Erősítsd mind a testi, mind a lelki ellenálló képességed és hosszú távon jobb lesz.Szükséged lesz az otthoni nyugalomra, mert ezzel felvértezve tudsz csak igazán szorgalmas és kitartó lenni, amit a környezeted el is vár tőled.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. November 18.

Mazsi

Rejtélyes összefüggések a számok között

info

Mit hoz 2017? Nagy, éves szerelmi horoszkóp, ebből megtudod a jövőd

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!