Bulvár

Megdöbbentő videó: Kiválasztotta koporsóját Gáspár Győző

Megdöbbentő videó Kiválasztotta koporsóját Gáspár Győző

Gás­pár Győző har­mad­szor is be­le­vá­gott a ko­por­só­biz­niszbe.

Gás­pár Győző évek­kel ez­előtt kétszer kipróbálta magát az üz­let­ág­ban, ami­vel annak ide­jén édes­apja is meg­ala­pozta a Gáspár csa­lád vagyonát.

Megdöbbentő videó Kiválasztotta koporsóját Gáspár Győző
Fotó: Markovics Gábor

Állítja, akkoriban is sikeres volt, de felesége, Bea asszony lebeszélte arról, hogy koporsókat áruljon, mert szerinte nem szerencsés mindennap együtt élni a halál gondolatával. Győző azonban úgy érzi, az elmúlást el kell fogadni. Mivel ő maga megbarátkozott a halállal, nem nyomasztja az sem, ha munkaidőben koporsókat árul. A maga módján még szereti is őket, néha meg is simogatja” – árulta el a Ripost-nak.

Megdöbbentő videó Kiválasztotta koporsóját Gáspár Győző 1
Győzike szereti a koporsókat
Fotó: Szabolcs László

“Harmadszor kezdtem bele ebbe a vállalkozásba, legutóbb öt éve foglalkoztam ezzel” – tessékelte be a Ripost munkatársait a Budapesti kiállítóterembe, majd kisvártatva magyarázni kezdte, miért döntött a folytatás mellett.

“Lehet beszélni, vagy nem beszélni a halálról, de az biztos, előbb vagy utóbb elkerülhetetlen, hogy foglalkozzunk a témával. Úgy döntöttem, folytatom a koporsóbizniszt, mert egyszerűen szeretem. Régebben is sikeres voltam benne, de a cigányok általában eltaszítják maguktól ezt a témát, babonából tartanak a koporsóktól. De én tudom, hogy fejben dől el minden… Ha már meg kell hogy haljunk, nem mindegy, hogy hogyan!”

– mondta meggyőződéssel a hangjában Győző, aki a luxuskoporsók mellett olcsóbb kategóriát is értékesít, mi több, üzlettársával együtt saját tervezésű modelleket is piacra dobnak.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Ezért nem fogja soha feleségül venni Rékasi Pikali Gerdát

Edit

Csak ez a póló volt kéznél – így ment be a kórházba Salma Hayek

info

15 év börtönt kaphat a tengerparton szexelő pár

info