Image default
Bulvár

Megdöbbentő vallomást tett VV Fanni halálával kapcsolatban egykori kedvese

Ezt árulta el.

Új életet kezdett Dénes Gábor, azaz VV Dennis (32). A ValóVilág 7. szériájának második helyezettje úgy döntött, a Blikknek őszintén beszél évekig tartó kábítószer-függőségéről, valamint arról, mi is ébresztette rá, hogy ha élni akar, le kell szoknia.

– Négy éve, amikor vége lett a VV-nek, majd kijöttem a villából, egy teljesen új világ fogadott. A hírnévvel rengeteg stressz járt, és azt is fel kellett dolgoznom, hogy nem én nyertem – kezdte a lapnak Dennis, aki a valóságshow előtt sosem nyúlt tudatmódosító szerekhez, utána viszont sok mindent kipróbált. – Először füveztem, utána jött a kokain. Jártam fellépni közönségtalálkozókra, mindennap drogoztam. (…) Akkor már bárki rám nézett, az megmondta, hogy valami nem oké. Még anyukám is tudta, de abban az állapotban senki nem tudott tenni értem. Utána folyton azt hittem, beteg vagyok, rettegtem mindentől.

Dennis 2017 végén tudta meg, hogy meggyilkolták volt villatársát és ex barátnőjét, Novozánszki Fannit. Halála óriásit fordított az életén.

– Egy pillanat alatt lepergett előttem az életem. Akkor gondoltam bele abba, hogy ennyi egy emberi élet, bármikor vége lehet – mondta Dennis, aki orvosok, pszichiáterek és elvonókúra nélkül, a saját akaraterejéből eleinte folyamatosan csökkentette a napi drogadagját, illetve megvált azoktól a barátaitól, akik állandó fogyasztók voltak.

– Egy éve tiszta vagyok, sőt, fél éve még a cigit is letettem. Nagyon büszke vagyok magamra, és remélem, a történetem sokaknak mutat majd jó példát.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: FUSZEK GÁBOR

Hasonló hírek

Borzasztó élményként emlékszik a szülésre a magyar énekesnő

Mazsi

Ra­jon­gója csú­nyán ki­osz­totta Berki Krisz­ti­ánt

Edit

Dér Heni súlyos témát feszeget új videójában (+Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------