Image default
Bulvár

Megdöbbentő vallomást tett a FEM3 műsorvezetője

Alexa és 26 évvel idősebb mestere szeptemberben összeházasodnak. Az esküvőn csak két tanú lesz jelen.

Bombaként robbant a hír, hogy az egykori valóságshow-szereplő, Koholák Alexandra bejelentette, egy 26 évvel idősebb férfiba, a spirituális tanítójába szeretett bele. Bár a kapcsolat még csak néhány hónapja tart, a szerelmesek már össze is költöztek és szeptemberben kimondják egymásnak a boldogító igent.

Megdöbbentő vallomást tett a FEM3 műsorvezetője

Koholák Alexandra vidáman mesélt a Ripost-nak arról, hogy mennyire boldog 53 éves vőlegénye, Farkas Balázs oldalán. Úgy érzi, sok csalódás után most végre megtapasztalhatja az igaz szerelmet. A FEM3 Café 27 éves műsorvezetője életébe pár hónappal ezelőtt lépett be a spirituális tanítómester, akibe Alexa egyik pillanatról a másikra beleszeretett. Sőt, mi több, múlt héten ő maga kérte meg a 26 évvel idősebb férfi kezét.

Megdöbbentő vallomást tett a FEM3 műsorvezetője 1

Alexa elárulta lapunknak, hogy egyszerű esküvőt szeretne. A nagy napra idén szeptemberben kerül sor. “A társadalmi normák ránk egyáltalán nincsenek hatással. Arra vágyom, hogy csinos legyek az esküvőmön, de nem lesz uszályos ruha és sok vendég sem. Négyen leszünk ott. Két tanú, Balázs és én. Az önkénteseink közül választjuk ki a tanúinkat, mert ők lettek a családom. Az én családi hátterem nem annyira stabil, ezért sem édesanyámat kérem fel tanúnak” – mondta el Alexa és azt is elárulta, hogyan ismerkedett meg leendő férjével.

„Mi egy spirituális központ tagjai vagyunk, melynek Balázs az alapítója. Lelki és egészségügyi problémákban segítünk az embereknek. Én Balázs előtt is nyitott voltam a spiritualitásra, mert anyukám buddhista, de azelőtt soha nem volt mesterem. Balázzsal úgy találkoztam, hogy migrénem volt és pár hónappal ezelőtt nagyon rosszul éreztem magam emiatt, ezért kiírtam a Facebookra, hogy homeopátiás gyógymódot keresek a problémáimra. Ezután találkoztam Balázs egyik önkéntesével egy bevásárlóközpontban, aki azt mondta, hogy az úgynevezett „beavatás” segítségével ráteszünk a lelkemre egy energiát, aminek köszönhetően pár nap múlva jobban leszek, ezért cserébe 22.000 forintot kért, amit odaadtam, mert azt éreztem, hogy ez így jó lesz.”

Alexa másnapra jobban lett, annyira elégedett volt az eredménnyel, hogy kért egy időpontot Balázshoz, elkezdett nála tanul majd nem sokkal később szerelmes lett belé. nem sokkal ezután elköltözött az akkori párjától és összeköltözött Balázzsal.

Most hárman élünk együtt az egyik önkéntesünk Balázs és én

– mondta el a lány, aki családjaként szereti a spirituális közösséget.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Baukó Éva megint szemrevaló képet posztolt!

info

A Baywatch szépsége alig semmiben került fel az internetre – ő is hackerek áldozata lett

Edit

Hűha: közös fotót posztolt Koholák Alexandra a férjével, és a nővel, akivel együtt élnek

Mazsi