Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő történetről számolt be a félholtra vert Orosz Bernadett: korábbi párjai zaklatták és verték a lányát, sőt, őt meg is akarták ölni
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megdöbbentő történetről számolt be a félholtra vert Orosz Bernadett: korábbi párjai zaklatták és verték a lányát, sőt, őt meg is akarták ölni

Egy hónap telt el a brutális verés óta, Orosz Bernadett azonban továbbra is csak távoltartási végzéssel rendelkezik, és az orvosszakértő véleményére vár.

A hatgyerekes édesanya a Borsnak adott interjújában beszélt múltjáról, és az őt ért sorozatos bántalmazásokról.

A Kazincbarcikán született nő néhány hete került be a köztudatba, amikor brutális bántalmazásának következményeiről, összevert és eltorzult arcáról osztott meg képeket a Facebookon. Bernadett arcán egy hónappal az eset után is látszanak a verés nyomai. Elmondása szerint akár egy évbe is telhet, amíg teljesen felépül.

Darabos arccsonttörésem van, még fel van dagadva az arcom, a fülem szétszakadt. Ez a második bántalmazásnál történt, amikor a fülemet, a dobhártyámat beszakította

– sorolta sérüléseit a Borsnak Orosz Bernadett, akit először júniusban, majd augusztusban vert meg egykori párja, a nyugalmazott alezredes.

Orosz Bernadettet volt párja bántalmazta súlyosan /Fotó: Pozsonyi Zita

„Egy hónap telt el, csak távoltartási végzés van, az orvosszakértő véleményére várunk. Még meg sem keresett. Mi telik ennyi időbe?” – tette fel a kérdéseit Bernadett.

Egykori párját a miskolci nő nárcisztikusként, önimádó alkatként jellemezte. Mint mondta, kapcsolatuk során több nővel is megcsalta, emiatt próbált vele több alkalommal is szakítani, megszabadulni tőle: „Érzelmileg zsarolt, támadt, terelt, hárított. Végtelen az ellenem elkövetett eszközlista.” Viszont nem csak őt, hanem lányát is zaklatta, többször megjelent a munkahelyén és öngyilkossággal fenyegette őket.

A hatgyermekes anya végül úgy döntött, megpróbál baráti kapcsolatot fenntartani egykori szerelmével, ezért is kísérte el a bujáki rendezvényre is, ahol a bántalmazás történt.

„Azt gondoltam katonák között biztonságban vagyok” – mondta.

Az ügyben büntetőeljárás folyik, a rendőrség a férfi ellen kezdeményezte a távoltartás elrendelését. Fotó: AS/Pozsonyi Zita

A 41 éves, hatgyermekes asszony korábban háromszor volt férjnél. Mint mondta, előző párkapcsolatai során is többször esett fizikai bántalmazás és családon belüli erőszak áldozatául. Második férje nem csak őt, hanem gyerekeit is verte.

„Azt mondta, nem lehet gyereke. Elhittem, majd teherbe estem. Onnantól, hogy megszületett a saját gyereke nem csak szavakkal bántotta őket, hanem fizikailag is.”

Ezt követően született meg ötödik gyereke: „Öt év után egy éjszakai erőszakos tette során teherbe estem, és négy hónapos terhesen kezdődött újra a bántalmazás. Azt mondta, megöl. Akkor elköltöztem édesapámhoz, és benyújtottam a válópert.”

Bernadett a Borsnak adott interjújában zokogva mesélt arról is, közös lányukat a férfi visszatartotta előle, és hiába kért segítséget, nem kapott. Végül az évekig tartó bontóper és bírsági tárgyalások után vált el a férfitől, akit személyi szabadság korlátozása és kiskorúak veszélyeztetése miatt ítéltek el.

Ezt követően ismerkedett meg harmadik férjével, akitől a hatodik gyermeke született. „Mondtam neki, van öt gyerekem, nem szeretnék többet. Hozott papírt, hogy elkötötték. Négy hónap múlva teherbe estem. Tudatosan átvágott, ki szülne gyereket egy férfinak, akinek csak adóssága van?”

Tibor és Bea anyjuk legfőbb támasza ezekben a nehéz időkben. Fotó: AS/Pozsonyi Zita

Legutóbbi párjával ezt követően egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg.

„Először kedves, társaságkedvelő férfinak tűnt, befonta a kislányom haját, a kisfiamat sakkozni tanította, foglalkozott velük” – mondta, végül azonban, kiderült, hogy a férfinak kettős személyisége van.

Orosz Bernadett, aki mostantól életcéljának tekinti, hogy megvédje a nőket az erőszaktól, több milliós kártérítési pert indított bántalmazója ellen. Nemrég a Blikknek adott nyilatkozatában beszélt arról, nagyon fontosnak tartja, hogy a büntetőügy mellett a kártérítési eljárás is meginduljon, leginkább azért, hogy “ő is minden szinten érezze, soha többé senkivel nem tehet ilyet, mint velem.”

Hasonló hírek

Most kaptuk a hírt! Újabb részletek! Egy kisgyereket is hátba lőtt a fehérvári orvlövész! (Mi van akkor, ha puska van nála? Kinyír mindenkit? Hirmagazin.eu)

Géza

Más rokkantkártyájával parkolt egy bíró Budapest belvárosában

Géza

Villanyoszlopnak hajtott és meghalt egy autós Kecskeméten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------