Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő történet: kényszerleszállást hajtott végre Lang Györgyi gépe, őt mentették ki utoljára..
Bulvár

Megdöbbentő történet: kényszerleszállást hajtott végre Lang Györgyi gépe, őt mentették ki utoljára..

Utólag már hatalmas kalandként értékeli Lang Györgyi azt a repülőgépes incidenst, mikor megtapasztalta a kerekesszékes lét hátrányait.

Az énekesnő gépén ugyanis égett szagot éreztek, majd a kényszerleszállást követően mindenkit felszólítottak, hogy a lépcsőkön hagyja el a gépet…

Ami egy mozgásában korlátozott ember számára annyit jelent: várhat, amíg valaki hajlandó segíteni rajta.

Év elején, amikor épp nem koncerteznek, Lang Györgyi és Falusi Mariann elindul világot látni. Nem volt ez másként idén sem, Györgyit betegsége sem gátolhatja meg abban, hogy a maximumot hozza ki életéből. A két barátnő New Orleans-ba szeretett volna utazni, ám a háromórás repülőút váratlanul, negyven perc után félbe szakadt.

– Már a felszállásnál rémes hangot adott a repülőgép – idézte fel a rémisztő helyzetet Györgyi a Borsnak – Aztán felemelkedve tovább romlott a helyzet. Hol lelassultunk a levegőben, hol gyorsultunk. Először röhögtünk, hogy milyen jó kalandban vagyunk, de aztán egy picit sem volt vicces a helyzet.

Negyven perc után a pilóta bemondta, hogy azonnal leteszi a gépet, amit elárasztott az a büdös, égett szag, ami ahhoz hasonló, mint mikor behúzott kézifékkel próbálunk autót vezetni.

– A lámpákat felkapcsolták, felvillantak a vészkijárat fényei, enyhe füstszag terjengett, így ereszkedtünk nagyon meredeken, jobbra-balra dőlve. Kapaszkodtunk az ülésbe rendesen, végül durván értünk földet. A landolást követően már láttuk a távolból, hogy a kifutón szirénázó mentőautók száguldanak felénk, pont mint a filmekben – mondta az énekesnő.

Györgyi és Mariann is pontosan értette, hogy a légiutas-kísérők bemondták: mindenki a lépcsőkön keresztül hagyja el a fedélzetet. Ekkor már Györgyi tudta, ő lesz az utolsó, akit kimenekítenek a füstölő gépről.

– Az utasok felpattantak, és elindultak kifelé, de mivel én kerekesszékes vagyok, nem mozdulhattam. Igazából csak ezekben a pillanatokban jöttem rá, hogy engem fognak utoljára kivinni innen… nem mondhatnám, hogy megnyugtató érzés volt.

A repülőgépes tortúrának ezzel még nem volt vége, ugyanis másfél óra várakozás után visszaterelték az utasokat a repülőre, ám a pilóta kijelentette: nem hajlandó vezetni a befüstölt gépet, mert szeret komfortosan repülni, de itt nem tudna. Ezután újra leszállítottak mindenkit, és Györgyinek újra meg kellett várnia, míg a tűzoltók leviszik a gépről. Péntek délután szerencsésen megérkeztek New Orleansba, de ezt a kalandot valószínűleg sosem felejtik el.

Fotók: Járai László, Grenák László

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Kulka János vallomása: Félnek tőlem a barátaim

Mazsi

Salma Hayek fedetlen kebleivel hozza zavarba a nagyérdeműt

Edit

Kiderült, miért hezitál Erdei Zsolt a házasság ügyében

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------