Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő titkok: Így alázta meg Gábor Zsazsa Medveczky Ilonát!
Bulvár

Megdöbbentő titkok: Így alázta meg Gábor Zsazsa Medveczky Ilonát!

Ér­de­kes tit­kokra de­rült fény a két díva múlt­já­ból! Nem sok ma­gyar­nak volt sze­ren­cséje sze­mé­lye­sen is ta­lál­kozni az Ame­ri­ká­ban élő sztár­ral! Az el­is­mert tánc­mű­vésznő, Med­veczky Ilona ér­de­kes tör­té­ne­te­ket me­sélt a Ri­post­nak.

Mindenkit megrázott a tragikus hír: napokkal ezelőtt, 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa, Golden Globe-díjas, magyar származású, amerikai színésznő. A díva életéről itthon nem sokat lehetett tudni, ráadásul valami miatt még hazai pályatársaival sem szívesen kommunikált. Medveczky Ilona többször is volt egy társaságban a hollywoodi hírességgel.

Megdöbbentő titkok: Így alázta meg Gábor Zsazsa Medveczky Ilonát!
Medveczky Ilona
Fotó: DFP

“Minden pályatársam halála nagyon megvisel, főleg azoké, akiket személyesen is ismertem. Jól emlékszem, három alkalommal találkoztam Zsazsával: kétszer Amerikában, egyszer itthon. Külföldön mindannyiszor impozáns szállodákban futottunk össze, egészen véletlenül.

Emlékszem, ugyanabban az étteremben ültünk, amikor odament hozzá a pincér, hogy megsúgja neki, egy magyar kollégája is a hotelben van, de Zsazsa sajnos nem jött oda hozzám.

Ennek oka azóta sem derült ki. Ez az eset egészen kísérteties módon, kétszer ismétlődött meg Amerika két különböző pontján, körülbelül tíz év különbséggel” – kezdte a Ripost-nak Ilona, aki hozzátette: ha az országhatáron kívül nem is, de hazánkban végre sikerült jobban megismerniük egymást az elhunyt sztárral egy talkshow keretein belül.

Megdöbbentő titkok Így alázta meg Gábor Zsazsa Medveczky Ilonát! 1
Gábor Zsazsa az utóbbi időszakban már nagyon beteg volt…
Fotó: Twitter

“Annak idején Liptai Claudia hívott meg bennünket a beszélgetős műsorába. Már az öltözőben is alkalmunk nyílt rá, hogy kicsit beszélgessünk Zsazsával. Persze, nem hoztam szóba a számomra kissé megalázó, amerikai eseteket. Őt nagyon érdekelte, hogy lettem én hercegné. Aztán a műsorban is ezt a témát feszegette. Évekkel később ő is házasságot kötött egy herceggel.” emlékezett vissza a 75 éves táncművésznő, aki több információt nem szeretett volna elárulni Zsazsával való élményeiről, hiszen halottról vagy jót, vagy semmit!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Szétnyílt a ruhája a fotózáson – senki nem hitt a szemének – FOTÓ!

info

Te ráismernél ma a Delta műsorvezetőjére, Kudlik Julira?

Géza

Erzsébet királynő meseszép menyasszony volt – Így ragyogott Fülöp herceg oldalán

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------