Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő részletek derültek ki a tavalyi migráns-gyilkosságról, amelyet eddig titkosított a Szövetségi Rendőrség! Oszd meg!
Külföld

Megdöbbentő részletek derültek ki a tavalyi migráns-gyilkosságról, amelyet eddig titkosított a Szövetségi Rendőrség! Oszd meg!

Minat ahogyan tavaly decemberben megírtuk, nagy közfelháborodást váltott ki egy fiatal egyetemista, Maria Ladenburger 2017. októberi meggyilkolása Németországban!

A nyomozás adatai szerint, a gyilkos afgán illegális bevándorlóról kiderült, hogy hazudott a hatóságoknak az életkoráról, mikor azt állította, kiskorú migránsként érkezett Németországba.

Hussein Khavari a férfi, aki többször megerőszakolta, majd meggyilkolta a 19 éves Maria Ladenburgert, több esetben is megvezette a német hatóságokat. Először a fogmintájának elemzése után derült ki, valójában sokkal idősebb, mint ahány évesnek mondja magát.

Khavari a rendőrségi kihallgatásán elmondta, hogy kiskorú bevándorlóként ment Németországba és csak 16 éves. A Bild azonban beszélt a migráns apjával –akiről egyébként azt állította, hogy már meghalt–, aki a lapnak elmondta, a gyereke 1984. január 29-én született„ – ezt pedig hivatalos dokumentumokkal is igazolni tudja. A gyilkos ”kiskorú„ bevándorló már 33 éves.

Maria Ladenburger holttestét tavaly októberben találták meg a hatóságok Freiburg közelében.

Közben a szövetségi rendőrfőnök Angela Merkel német kancellárt tette felelőssé a migránsok által elkövetett gyilkosságokért.

Maria Ladenburger egy buliból tartott hazafelé biciklivel Freiburg egyetemi városában, amikor a kerékpárúton megtámadta a gyilkos afgán. Többször megerőszakolta, majd vízbe fojtotta, a testét a Dreisam folyóban találták meg később. A buliból éjjel 2:40-kor indult haza, amikor a Schwarzwald Stadion mögött, a folyó partján szembetalálkozott az afgán menekülttel.

A megdöbbentő eset még október 16-án történt, de csak a gyanúsított későbbi letartóztatása után hozták nyilvánosságra. A rendőrök a kerékpárút közelében egy bokron megtalálták az elkövető egy hajtincsét, amely alapján szűkíthették a kört, valamint Maria sálját, amelyen szintén megtalálható volt a tettes DNS-nyoma. A magát a meghallgatásakor 17 évesnek valló gyanúsított 2017-ben érkezett Németországba kíséret nélküli kiskorúként, és egy helyi családnál lakott.

Elfogása után beismerte tettét.

Maria Ladenburger szabadidejében egy freiburgi menekültotthonban dolgozott segítőként, de azt nem tudni, találkozott-e korábban a gyilkosával. David Müller, a rendőrség speciális ügyosztályának vezetője szerint a tanúvallomások és az internetes nyomozás révén fel tudják deríteni a Maria életének utolsó óráiban történteket.

Az aktát a Szövetségi Rendőrség akkor titkosította azért, hogy a német lakosságot minél kisebb sokk érje a brutális gyilkosság összefüggéseinek nyilvánosságra hozatala kapcsán, illetve az áldozat családi összefüggéseit is titkolni szerették volna.

Maria Ladenburger apja, Clemens Ladenburger egy magas rangú EU-s tisztviselő, aki a gyászolóktól azt kérte, hogy a lánya temetésére elhozni kívánt koszorúk és virágok árából inkább egy bangladesi templom, vagy egy menekülteket segítő német alapítvány javára adakozzanak! (elképesztő! .. szerk)

Az afgán gyilkosnak azonban, nem ez volt az első elkövetett szexuális bűncselekménye, amelyről a németországi, brutális gyilkossága elkövetésekor, mind a német sajtó, mint pedig az eljáró hatóságok mélyen hallgattak!

Gyilkossági kísérletért tíz év börtönbüntetést kapott egy évvel korábban Görögországban a magát akkor 19 évesnek- és freiburgi orvostanhallgatónak valló gyilkos migráns, és mivel iratai nem voltak, ezt az állítást a görög hatóságok, feltétel nélkül elfogadták. Meséjéhez mindösszesen a Facebook fiókjának néhány fényképét csatolta be, amely meggyőzte a görög eljáró hatóságot, hogy a migráns valóban kiskorú (milyen eljárók lehetnek ott?.. szerk).

A Maria Ladenburger megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolt afgán migránst a görög hatóságok egy év után feltételesen szabadlábra helyezték, aki a szabadlábra helyezése után Görögországból Németországba szökött, ahol kísérő nélküli kiskorúként menedékjogot kért és kapott (elképesztő felelőtlenség és trehányság – mi több, hivatali visszaélés bűncselekménye – a magát kiskorúnak állító 33 éves férfinek a nem ellenőrzése, .. szerk.)!

A magát kiskorúnak valló 33 éves migránst aztán nevelőszülőknél helyezték el Németországban!

Thomas de Maiziere német belügyminiszter elmondta, hogy a Ladenburger októberi meggyilkolásával vádolt Hussein K. ujjlenyomatai egyeznek a görög hatóságok által egy 2013-as korfui gyilkossági kísérlet ügyében felvett ujjlenyomatokkal. Áldozata akkor is egy fiatal nő volt.

Egy görög bíróság 2016-ban 10 év börtönbüntetésre ítélte az afgán “fiatalt”, akit a túlzsúfolt börtönök tehermentesítésének jegyében év után, 2017-ben elengedett azzal a feltétellel, hogy havi rendszerességgel jelentkezik a helyi rendőrőrsön. Miután ez nem történt meg, a görög hatóságok országos körözést adtak ki ellene, de szökéséről nem figyelmeztették sem a többi európai államot, sem az Interpolt.

Akkoriban, a menekültáradat tetőfokán naponta ezrek érkeztek a görög szigetekre Törökországból.

„Ez egy nagyon aggasztó incidens” – értékelte a német belügyi tárca vezetője. „Biztosan fogunk még beszélni róla a görög féllel.” De Maiziere szerint az eset rávilágít a különböző európai hatósági adatbázisok összehangolásának szükségességére.

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Halállistát készítettek a terroristák, híres politikusok a kiszemeltek

Mazsi

Ennek a fiúnak is őrangyalok mentették meg az életét! + Videó!

Mazsi

Műszaki hiba miatt zuhant a Jáva-tengerbe az AirAsia gépe

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------