Image default
Külföld

Megdöbbentő nyilatkozat a Bataclan klubban történt terrortámadás 12 éves túlélőjétől!

A gyerek a Bataclan koncertteremben volt, mikor terroristák betörtek az épületbe. Annyira közel állt a terroristákhoz, hogy hallotta, amit beszéltek.

Megdöbbentő nyilatkozat a Bataclan klubban történt terrortámadás 12 éves túlélőjétől!

Drámai beszámoló

Az apa 12 éves fiával ment péntek este az Eagels of Death Metal koncertjére a Bataclan koncertterembe, amelyet megtámadtak a terroristák. A támadók túszokat szedtek, és fegyvereikkel a tömegbe lőttek. A péntek esti terrorcselekményekben 129 ember halt meg, többségük a Bataclanban.

Az apa, John Leader a CNN-nek elmondta, először csak a lövéseket hallották, amit sokakkal egyetemben tűzijáték hangjának véltek. Nem sokkal később rájött, hogy valami történt. Beszámolt arról is, hogy valami elhúzott a füle mellett, de azt nem tudta, mi, lehet, hogy egy golyó.

A terroristákhoz a 12 éves fiú állt közelebb, ő hallotta is őket. Akcentus nélkül beszéltek, és felszólították a túszokat, hogy gondoljanak Szíriára. Az apa szerint a merénylők átlagos fiataloknak tűntek, az egyik fedezte azt, aki tüzet nyitott. Arra semmi esélyt nem látott, hogy a tömeg szembeszálljon a terroristákkal.

Egy ember sakkban tartotta a tömeget, a másik pedig a kivégzésekkel foglalkozott. A láthatóan még mindig zaklatott gyerek a CNN-nek azt mondta, még soha korábban nem látott holttestet, most pedig ott feküdt egy hulla mellett a földön…

Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Obama és Merkel a tűzszünet betartásához köti a szankciók feloldását

info

Bozóttűz pusztít Új-Zélandon

Géza

Dánia: Szigorították a menekültügyi törvényt

info