Hirmagazin.eu
Külföld

Megdöbbentő! Le akarták fejezni Theresa May-t!

Egy Nagy-Britanniában elkapott radikális iszlamista bevallotta, hogy ez volt a terve. A krimiszerű történet részleteiről alább olvashatsz…

Le akarta fejezni Theresa May brit miniszterelnököt az a férfi, akit a brit titkosszolgálat még tavaly novemberben tartóztatott le. Az eddig titokban tartott információ azért látott napvilágot, mert ezen a héten kezdődött el a radikális iszlamista bírósági tárgyalása.

Most derült ki, hogy a titkosszolgálat valójában csőbe húzta a gyanús férfit.

A 20 éves Na’imim Zakariyah Rahman, a szolgálat fedett ügynökeitől robbanóanyagot és egy kardot szeretett volna vásárolni, ez pedig már elég volt ahhoz, hogy őrizetbe vegyék.

A terrorista mindvégig a Telegram üzenetküldőn tartotta a kapcsolatot az egyik ügynökkel, akiről azt gondolta, hogy az ISIS tagja. “Meg akarom ölni Theresa May-t” – írta neki az interneten. A birminghami fiatalembert bátorította egy nagybátyja is ,aki Szíriában csatlakozott az Iszlám Államhoz.

Gyanútlanul elárulta az ügynöknek, hogy a Downing Streeten fogja végrehajtani a merényletet akkor, mikor a miniszterelnök sajtótájékoztatót tart és kilép az utcára.

Megfigyelte a biztonsági ellenőrzések helyét és azt is elmagyarázta a titkosszolgálat ügynökének, hogy “10 másodperces sprintet” akar futni, hogy levágja a miniszterelnök fejét. Sorsáról a londoni Old Bailey büntetőbíróság fog dönteni.

Forrás: Bfmtv.com

Hasonló hírek

Németország hazatelepíti az aranyát

info

Újabb áldozata van a halálkamionnak

Mazsi

Megtiltották Elvis unokáinak, hogy részt vegyenek a Király szülinapján

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------