Image default
Belföldi hírek

Megdöbbentő! Fél visszemenni tanítani a migráns-szülők által brutálisan megvert tanárnő! Oszd meg!

Az eset az olaszországi Padovában történt, ahol egy tanárnő szóváltásba keveredett egy kezelhetetlen migráns-gyermekkel.

A gyermek nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a tanárnőt, majd megfenyegette, hogy délután jönnek a szülei, és majd jól megverik. A tanárnő nem tulajdonított e fenyegetésnek különösebb jelentőséget, hiszen nap mint nap történnek ilyen esetek, a migrán-gyermekeket nagyon nehezen lehet kezelni, nem fogadnak szót, verik osztálytársaikat, kirabolják és sanyargatják őket, elveszik az uzsonnájukat, egyszóval, rendszeresen úgy videlkednek, ahogyan keresztény szülők gyermekei csak nagyon ritka esetben.

Aznap délután aztán jöttek a szülök, akik egyből nekimentek a tanárnőnek. Ütötték, vágták, rugdosták, eltörték a bordáit, orrcsontját, cibálták a haját, húzták a földön és még ott is rugdosták. Mindez, pár perc alatt lezajlott, mire az iskolai rendészet a terembe ért, a migránsok eltávoztak.

A tanárnő fél bemenni az iskolába, és fél, hogy este, amikor megy haza, a migránsok kilesik, és még jobban megverik.

Az eset az iskolai tanfelügyelő bizottság elé került, ahol a tanárnőt elmarasztalták, mondván, hogy a migráns-gyermekekkel sokkal kegyesebben, kedvesebben kell bánni, hiszen nagy utat tettek meg, hogy jobb körülmények között élhessenek! Így, védelmet, a tanárnőnek nem is biztosítanak.

Forrás: ilsussidiario.net

Hasonló hírek

Reagált az államtitkár Veres András püspök szavaira

Géza

A BRFK csapata nyerte meg a VIII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny csapatversenyét! Gratulálunk a győztesnek és minden résztvevőnek! Hirmagazin.eu

Géza

Halálos baleset történt Mohácsnál

Géza