Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő! Fél visszemenni tanítani a migráns-szülők által brutálisan megvert tanárnő! Oszd meg!
Belföldi hírek

Megdöbbentő! Fél visszemenni tanítani a migráns-szülők által brutálisan megvert tanárnő! Oszd meg!

Az eset az olaszországi Padovában történt, ahol egy tanárnő szóváltásba keveredett egy kezelhetetlen migráns-gyermekkel.

A gyermek nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a tanárnőt, majd megfenyegette, hogy délután jönnek a szülei, és majd jól megverik. A tanárnő nem tulajdonított e fenyegetésnek különösebb jelentőséget, hiszen nap mint nap történnek ilyen esetek, a migrán-gyermekeket nagyon nehezen lehet kezelni, nem fogadnak szót, verik osztálytársaikat, kirabolják és sanyargatják őket, elveszik az uzsonnájukat, egyszóval, rendszeresen úgy videlkednek, ahogyan keresztény szülők gyermekei csak nagyon ritka esetben.

Aznap délután aztán jöttek a szülök, akik egyből nekimentek a tanárnőnek. Ütötték, vágták, rugdosták, eltörték a bordáit, orrcsontját, cibálták a haját, húzták a földön és még ott is rugdosták. Mindez, pár perc alatt lezajlott, mire az iskolai rendészet a terembe ért, a migránsok eltávoztak.

A tanárnő fél bemenni az iskolába, és fél, hogy este, amikor megy haza, a migránsok kilesik, és még jobban megverik.

Az eset az iskolai tanfelügyelő bizottság elé került, ahol a tanárnőt elmarasztalták, mondván, hogy a migráns-gyermekekkel sokkal kegyesebben, kedvesebben kell bánni, hiszen nagy utat tettek meg, hogy jobb körülmények között élhessenek! Így, védelmet, a tanárnőnek nem is biztosítanak.

Forrás: ilsussidiario.net

Hasonló hírek

Tejmérgezési botrány: még egy dobozt sem vizsgáltak meg

Mazsi

Migránsok dobáltak meg egy szerelvényt? – Nem járnak a vonatok a Röszke-Horgos között

Edit

Szakértő szerint az összeomlás nem most kezdődött

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------