Image default
Bulvár

Megdöbbentő, elásva találta meg felesége telefonját a TV2 sztárja

Hihetetlen történet! A részletekről a Ripostnak beszélt a műsorvezető.

Kétségbeesetten kérte rajongói segítségét Szebeni István. A műsorvezető felesége a minap a Margitszigeten vesztette el a telefonját.

“Otthon voltam, a családom pedig a Margitszigeten. Hívtam őket telefonon, kicsöngött, de nem vette fel senki. Aggódni kezdtem. Végül anyósom mobiljáról hívtak, hogy nincs meg a telefon. Össze-vissza kerestük. Nagyon el voltunk keseredve, minden járókelőt megkérdeztük” – mondta  Szebeni, aki hozzátette, az eszköz sokat ér a családjának, már csak a fotók miatt is. Ezért egy ajándék wellness-utalványt is felajánlott a megtalálónak. “Ha visszajuttatod nekem, ígérem, hogy a fáradozásaidért cserébe kapsz tőlem egy wellnessutalványt egy szuper hotelbe” – írta a Facebook-oldalán Szebeni, aki néhány órával később megtalálta a készüléket.

“A Google készülékkeresővel nagyjából beazonosítottuk a helyszínt. Harmadjára is visszamentem, de akkor már jött a testvérem is. Vak sötétben, zseblámpával bolyongtunk. Végül olyan helyen találtuk meg, ahol egyébként a feleségem és a gyermekem nem is járt.

Valaki, aki megtalálta, vagy ellopta, betekerte egy kék nejlonzacskóba és elásta a bokrok közé. Így sajnos nem tudtuk megajándékozni a becsületes megtalálót

– magyarázta lapunknak a műsorvezető.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egy spanyol nyugdíjas ötezer eurót kínál annak, aki munkát ad a fiának

info

Ilyen nagyot nőtt Jessica Biel és Justin Timberlake cuki kisfia

Géza

Drámai vallomás: Kovács Kati húsz éven át küzdött, hogy anya lehessen

Mazsi