Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő! Egy kannibál besétált a rendőrségre, hogy elege van már az emberhúsból! (18+) Oszd meg!
18+

Megdöbbentő! Egy kannibál besétált a rendőrségre, hogy elege van már az emberhúsból! (18+) Oszd meg!

Johannesburg: Tegnapelőtt hozott ítéletet a Johannesburgi Legfelsőbb bíróság annak a két kannibálnak az ügyében, akik több éven keresztül meggyilkolták, majd megették a hozzájuk betegségek gyógyítási igényével forduló pácienseiket!

Amikor egy dél-afrikai általános gyógyító tavaly besétált a johannesburgi kapitányyágra, és azt mondta tiszteknek, hogy “belefáradt az emberi testek elfogyasztásába”, a rendőrségen nem akartak hinni a fülüknek.

Ekkor a gyógyítót, aki addig nagy tiszteletnek örvendett a városban, elküldték a rendőrségről, mondván, pihenjen, mert fáradtnak látszik, másnap azonban, amikor a gyógyító egy emberi kezeket és lábakat tartalmazó zsákkal ment vissza a rendőrségre, mindenki elájult!

Később kiderült, hogy három kannibálról van szó, Nino Mbatha (33) és Lungisani Magubane (32) évesek, illetve a gyógyulni akaró embereket felhajtó, Nbui LIohani (29), akik éveken át elaltatták, majd alva megfőzték, és később megették áldozataikat.

Időközben Nbui LIohani-nak elege lett a sok gyilkosságból, és jelenteni szerette volna a rendőrségen a rémtetteket, így társaik őt is megfőzték és megették.

Natasha Ramkissoon-Kara, a Nemzeti Nyomozó Hatóság szóvivője azt mondta a CNN-nek, hogy ennél durváb esete soha életében nem volt. A helyszíni szemle során több száz emberi csontvázra bukkantak. Az orvosszakértő megállapította, hogy a vádlottak függőek voltak, és már nem is tudtak volna enni mást, mint főtt emberhúst!

Pietermaritzburg legfelsőbb bírósági bírója, Peter Olsen, mindkét vádlottat bűnösnek mondta ki folytatólagosan, több ember sérelmére elkövetett, aljas indokú, szándékos emberölés és kínzás miatt, amely vádak alapján a vádlottak ténylegesen, eletük végéig a rácsok mögött maradnak!

Időközben a fegyházban, Nino Mbatha, meggyilkolta egyik rabtársát, majd amikor elkezdte inni a vérét, a többiek agyonverték, erre a hírre pedig a másik elitélt, Lungisani Magubane felakasztotta magát.

Link: https://www.news24.com/SouthAfrica/News/cannibal-case-guilty-as-charged-20181212

Forrás: CNN

Hasonló hírek

Koronavírus: újra karanténba kerül az a két magyar, akik az óceánjáróról tértek haza (18+)

Géza

Hoppácska: kiderült, kivel szexelünk legszívesebben egy szakítás után

Mazsi

Megható: énekszóval próbálnak reményt adni egymásnak a karanténba zárt olaszok – videók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------