Főoldal » Megdöbbentő! Egy kannibál besétált a rendőrségre, hogy elege van már az emberhúsból! (18+) Oszd meg!
18+

Megdöbbentő! Egy kannibál besétált a rendőrségre, hogy elege van már az emberhúsból! (18+) Oszd meg!

Johannesburg: Tegnapelőtt hozott ítéletet a Johannesburgi Legfelsőbb bíróság annak a két kannibálnak az ügyében, akik több éven keresztül meggyilkolták, majd megették a hozzájuk betegségek gyógyítási igényével forduló pácienseiket!

Amikor egy dél-afrikai általános gyógyító tavaly besétált a johannesburgi kapitányyágra, és azt mondta tiszteknek, hogy “belefáradt az emberi testek elfogyasztásába”, a rendőrségen nem akartak hinni a fülüknek.

Ekkor a gyógyítót, aki addig nagy tiszteletnek örvendett a városban, elküldték a rendőrségről, mondván, pihenjen, mert fáradtnak látszik, másnap azonban, amikor a gyógyító egy emberi kezeket és lábakat tartalmazó zsákkal ment vissza a rendőrségre, mindenki elájult!

Később kiderült, hogy három kannibálról van szó, Nino Mbatha (33) és Lungisani Magubane (32) évesek, illetve a gyógyulni akaró embereket felhajtó, Nbui LIohani (29), akik éveken át elaltatták, majd alva megfőzték, és később megették áldozataikat.

Időközben Nbui LIohani-nak elege lett a sok gyilkosságból, és jelenteni szerette volna a rendőrségen a rémtetteket, így társaik őt is megfőzték és megették.

Natasha Ramkissoon-Kara, a Nemzeti Nyomozó Hatóság szóvivője azt mondta a CNN-nek, hogy ennél durváb esete soha életében nem volt. A helyszíni szemle során több száz emberi csontvázra bukkantak. Az orvosszakértő megállapította, hogy a vádlottak függőek voltak, és már nem is tudtak volna enni mást, mint főtt emberhúst!

Pietermaritzburg legfelsőbb bírósági bírója, Peter Olsen, mindkét vádlottat bűnösnek mondta ki folytatólagosan, több ember sérelmére elkövetett, aljas indokú, szándékos emberölés és kínzás miatt, amely vádak alapján a vádlottak ténylegesen, eletük végéig a rácsok mögött maradnak!

Időközben a fegyházban, Nino Mbatha, meggyilkolta egyik rabtársát, majd amikor elkezdte inni a vérét, a többiek agyonverték, erre a hírre pedig a másik elitélt, Lungisani Magubane felakasztotta magát.

Link: https://www.news24.com/SouthAfrica/News/cannibal-case-guilty-as-charged-20181212

Forrás: CNN

Hasonló hírek

Kösd be a szemét, és lépjetek be a láthatatlan gyönyör kapuján! +18

Mazsi

Ismeretlen magyar tragédia: Népirtás Pozsonyligetfalun – videó + hanganyag (18+)

Géza

18+ Zseblámpával kukkolt bele az igazoltató rendőr a férfi fenekébe! + Videó!

Mazsi