Image default
Külföld

Megdöbbentő dolog derült ki: Katalin hercegné életére tört az ISIS

Nem csak György her­ce­get fe­nye­gette meg az ISIS.

Tavaly májusban adták hírül, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Most azonban kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is, akit meg akartak mérgezni a dzsihadisták.

https://ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-12-12/c9ef74e490330606a2b8be0aab046856/620x0.jpg
Britain’s Catherine, Duchess of Cambridge visits Robin Hood Primary School to celebrate ten years of The Royal Horticultural Society (RHS) Campaign for School Gardening, in London on November 29, 2017. / AFP PHOTO / POOL / Eddie MULHOLLAND

Egy kódolt internetes oldalon került ki az üzenet, amelyben megbeszélték az Iszlám Állam hívői, hogy kivégzik a hercegnét. Mivel tudták, melyik szupermarketben szokott vásárolni, azt tervezték, megmérgezik az árut.

A fanatikusok ezután eszmét cseréltek, hogyan lehet feltűnésmentesen mérget fecskendezni az ételekbe.

Ugyanazon a honlapon beszélték meg a támadást, ahol anno Husnain Rashid is bejelentette, végez György herceggel. A 32 éves férfi most életfogytig tartó büntetését tölti.

Daily Starnak nyilatkozó informátor elmondta, a hercegi párt védő biztonságiak nagyon komolyan veszik a fenyegetést és megtették a szükséges óvintézkedéseket is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nyoma veszett a világ legédesebb kamionjának

Mazsi

Kurz beismerte, hogy csak Orbán Viktor és Matteo Salvini bevándorláspolitikája a jó, így egyenlőségjelet tett az embercsempészek és egyes NGO-k közé! Oszd meg!

Géza

Nógrádi: Új szakaszába lépett a háború

Edit