Bulvár

Megdöbbentő dokumentum került napvilágra: Galambos Lajos bizonyítani tudja, hogy nem lopott! Oszd meg!

Galambos Lajos tárgyalását elnapolták, aminek az ügyvédei nem örülnek, hiszen be szerették volna bizonyítani, hogy Lajcsi ártatlan.

Már nagyon régóta húzódik az ügy, amelyben Lajcsit azzal vádolják, hogy közműveket lopott meg. Ügyvédei nemrégiben átnyálazták az időközben igencsak megszaporodott vádiratot, és fontos dokumentumra bukkantak: az ÉDV Zrt. ebben kijelenti, hogy nem történt vízlopás a Lajcsihoz köthető tatai lakóparkban. A vád szerint ugyanakkor 18 milliós adósság keletkezett.

Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián elmondta, korábban ők kértek halasztást, hogy átnézhessék a 44 ezer oldalas vádiratot, most viszont nem örülnek az elnapolásnak, hiszen vizsgálódásuk nem maradt eredménytelen. Az iratból kiderül, hogy senki nem használta illetéktelenül a vezetékes vizet a tatai lakóparkban.

„Ennélfogva megdőlt a vád azon állítása, hogy ügyfelem vagy bárki 18 milliós kárt okozott volna. Ezt a dokumentumot maga a vád csatolta az iratanyaghoz, így nekik is látniuk kellett” – magyarázta az ügyvéd, aki azt is elmondta, hogy a csatornahálózat jogtalan használatát elismerték, és az abból keletkezett kárt megtérítették, bár annak összege egy későbbi per tárgyát képezi.

Az iratból tehát egyértelműen kiderül, hogy a lakópark vízszükségleteit fúrt kútról látták el, az ÉDV Zrt. csatornahálózatát használták a szennyvíz elvezetésére, aminek a díját nem fizették meg. Ezt Lajcsiék el is ismerték, sőt, a 6,3 millió forintot meg is fizették.

Lajcsi az üggyel kapcsolatban úgy nyilatkozott: „Évek óta mondom, hogy soha még egy csokit sem loptam, nemhogy közműveket. Igen érdekesnek találom, hogy maga a vád teszi be a bizonyítékok közé az ártatlanságomat bizonyíró iratot, de ennek ellenére is fenntartja az ellenem felhozott koholmányt. Szép lassan midenre fény derül, már csak az a kérdés, ki adja majd vissza nekem és a családomnak a tőlünk elvett időt” – mondta a zenész a Ripostnak.

Forrás: Blikk, Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Lefújta az esküvőjét, 170 hajléktalant vendégelt meg helyette

Edit

Intim felvétel került nyilvánosságra – 115 milliót ítélt Hulk Hogannak a bíróság

Edit

Pert nyert, aztán megverték Győzikét!

Mazsi