Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő, bosszantó és tragikus! .. A baloldali Hírklikk hírportál álinterjút közölt Orbán Viktor Miniszterelnökkel – Büntető feljelentés lehet belőle.. (Az álinterjú változtatás nélkül a lap alján!)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megdöbbentő, bosszantó és tragikus! .. A baloldali Hírklikk hírportál álinterjút közölt Orbán Viktor Miniszterelnökkel – Büntető feljelentés lehet belőle.. (Az álinterjú változtatás nélkül a lap alján!)

A baloldali Hírklikk hírportál álinterjút közölt Orbán Viktor Miniszterelnökkel. Egy olyan interjút, amit természetesen soha nem készítettek el.., és most az sem számít, hogy odaírták a cikkhez: “képzelt riport”..

A portál többek között aktív szerepet játszott az álmentőssel készült és a baloldal által terjesztett kamuvideó terjesztésében is.

A Hírklikk korábban az elsők között közölte az álmentőssel készült baloldali kamuvideót, és Korózs Lajos magyarázkodásának írott változatáról is közöltek cikket.

Ezután napokig arról írt a baloldali hírportál, hogy egy felfedező kitalált egy csodamasinát, amivel gyorsan tesztelni lehet a koronavírust, azonban a kormány nem engedi használni.

Természetesen azonnal kiderült, hogy újabb fake newsról van szó.

Most egy olyan hamisított interjút közöltek, amelyben  – címében és tartalmában is – Orbán Viktor bocsánatot kér a magyar emberektől

– olvasható az Origón. Az álinterjúban a miniszterelnök önmagát szidja, és tulajdonképpen elismeri a baloldal összes, abszurd vádját.

Az Origo megkereste a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy mi a véleményük a Hírklikk álinterjújáról.

Az egyértelmű hírhamisítás és a kamuinterjú miatt a Miniszterelnöki Kabinetiroda vizsgálja a lehetséges jogi lépéseket,

és felszólította a portált, hogy azonnali hatállyal távolítsa el a kamucikket!

.. Hát a portál pont [email protected] a Miniszterelnöki Kabinetirada felszólítását, mert én ma, 2020. július 24-én éjfél után, pontosan 01,30-kor írtam ezt a cikket, és lásd, megtaláltam a hirklikken az álinterjút! (Bognár Géza, hirmagazin.eu)

 

A büntető feljelentés sem kizárt. Megdöbbenve állunk a baloldali álhírgyárak egyre durvább és gátlástalanabb módszerei előtt – közölték.

..és ahogy ígértük, íme a hirklikk álinterjúja, amit változtatás nélkül közlünk:

Orbán: bocsánat, Magyarország, bocsánat, magyarok!

Föld S. Péter2020. július 23. 06:37

Kicsit mintha csapzottabb lenne a szokásosnál, idegesebb és szétesettebb. Pedig – mint mindig – most is győzött. Legalábbis, ezt mondta Orbán Viktor, miután hazajött Brüsszelből. Most két nap alvás, tette hozzá. De sehogyan sem jött álom a szemére, ezért még előbb elrendezte az Index dolgát, majd miután látta, hogy Magyarországon kitört a sajtószabadság, interjút adott a köztévének. (Képzelt riport.)

– Miniszterelnök úr, nehéz időszak áll mögöttünk és előttünk. Meg amiben most vagyunk, az sem könnyű. Ilyen körülmények között, amikor mindenki ellenünk van, a kormány, és személy szerint Ön, hogyan védi meg a magyar embereket?

– Kedves barátaim, magyarok! Becsaptalak benneteket. Hazudtam nektek. Tudom, hogy egy ideje tudjátok ezt, de még magatoknak sem mertétek bevallani.

– Miniszterelnök úr, már elnézést, itt valami félreértés…

– Ne szakítson félbe! Könnyű, megszorítások nélküli életet ígértem a magyar embereknek. Rendet, demokráciát, jogbiztonságot. Olcsóbb államot, kevesebb korrupciót…

– De miniszterelnök úr, ezek nem az előre megbeszélt…

– Ha megengedi, folytatnám: kevesebb korrupciót, tisztességesebb közéletet ígértem. Hazugság volt minden, előre megfontolt szándékkal, készakarva félrevezettem a magyar embereket.

– Miniszterelnök úr, Önök megvédték a nyugdíjasokat, megvédték a devizahiteleseket, megvédtek mindenkit. Kipaterolták a Nemzetközi Valutaalapot, szabadságharcot folytattak a bankok ellen, hadat üzentek a munkanélküliségnek és az államadósságnak, visszafordították a migránsokat, leleplezték Soros mesterkedéseit, megállították Brüsszelt. Miniszterelnök úr, nem találok rá jobb kifejezést, Önök egyszerűen értünk vannak.

– Folytatnám, ha megengedi. Leromboltuk a jogállamot, elfogadtuk Európa legdiktatórikusabb médiatörvényét, amely mindenütt megütközést és ellenállást váltott ki, később, egy hírhamisító riporter ma az MTVA vezérigazgatója lehet. Szégyellem magam ezért, és bocsánatot kérek…

– Miniszterelnök úr! Rosszul van? Kér egy pohár vizet? Térjünk vissza az előre megbeszélt témákhoz. Tudja, amelyeket a stábjával napokkal korábban egyeztettünk. Beszéljünk a sikerekről. Mert vannak eredmények is…

– Szemfényvesztés, ami zajlik. Boszorkányüldözést folytattunk és folytatunk a mai napig. Azt hittük, hogy ezzel elterelhetjük az emberek figyelmét a napi gondjaikról. És arról, hogy az ígéreteinkből jóformán semmi sem teljesült.

– Végezetül, ha mondana valamit a nemzet felemelkedéséről…

– Már nem bírtam tovább ezt az állandó szorítást. Hogy permanens hazugságban éljek, és soha ne legyen egy őszinte pillanatom. Van, akinek ez megy, és álmából felébredve, csukott szemmel is képes hazudni. Számomra ez nem ilyen egyszerű. Engem, bevallom, fáraszt és kikészít az ilyen. Ezért gondoltam, hogy elmondok most mindent, őszintén. Remélem, nem lesz akadálya, hogy műsorba adják. Bocsánat, Magyarország, bocsánat, magyarok!

Az interjú elkészült, amint adásba kerül, értesítjük olvasóinkat.

írja  a Hirklikk.


Megdöbbentő, bosszantó és tragikus! Ilyen alapon, éppenséggel bármit papírra lehetett volna vetni, nem adok ötleteket egy ilyen aljas portálnak!

 

Hirmagazin.eu (Bognár Géza)

Hasonló hírek

A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN ELLENŐRIZTEK A VESZPRÉM MEGYEI RENDŐRÖK TEGNAP

Géza

Jégen rekedt őzet mentettek a berettyóújfalui rendőrök

Edit

Drótkerítésbe csavarták és a Tiszába dobták a meggyilkolt nőt!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------