Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő bejelentést tett Berki Krisztián, íme a programja
Bulvár

Megdöbbentő bejelentést tett Berki Krisztián, íme a programja

A főpolgármester-jelölt Tarlóst sem kímélte, elárulta, hova küldené a város jelenlegi első emberét.

Végre megvan Berki Krisztián programja, amivel reményei szerint begyűjti a kellő mennyiségű szavazatot az októberi önkormányzati választáson.

Nos, a program épp olyan provokatív, mint az exfutballista-celeb, de Berki állítja: ő menedzserszemléletű főpolgármesterként mindent megvalósítana. Többek között ingyenes közösségi közlekedést és olcsó parkolást ígért a budapestieknek.

Kisebb kalamajkával indult Berki Krisztián főpolgármesteri programjának ismertetése, a heves szél ugyanis feldöntötte a független színekben induló üzletember pultját, épp amikor megérkezett. Ám Berkit ez sem zökkentette ki, irigylésre méltó magabiztossággal ismertette programjának legfontosabb pontjait. Állítása szerint a többi jelölt mind megvalósíthatatlan ígéretekkel próbálja elnyerni a szavazók bizalmát, ő azonban egyszerűen nem ismeri a sikertelenség fogalmát.

Minden más ígéret felelőtlen kijelentés, egész egyszerűen hazugság

– kezdte Berki, aki elsősorban a budapesti közlekedést reformálná meg.

Fotó: Keller Mátyás

Egy merész húzással ingyenessé tenné a BKK-t, de csak a magyaroknak, az ideérkező turistáknak az eddigieknél jóval többet kéne fizetniük a jegyekért és a bérletekért.

„Én és a feleségem mindenhová robogóval megyünk a városban. Csak akkor vagyok hajlandó jegyet venni, ha az egy szolgáltatás, és adott esetben nem izzadok le tízszer a villamoson. Ezért úgy döntöttem, hogy ingyenessé teszem a közösségi közlekedést” – jelentette be magabiztosan. A második pont is tartogatott meglepetéseket! Berki ugyanis nemcsak a BKK-t reformálná meg, hanem a fővárosi parkolást is.

„Meg kell szüntetni a parkolóórákat, és fel kell mondani azoknak az embereknek, akik ott dolgoznak. És hogy miért? Jelenleg százezer parkolóhely van a fővárosban, de mégsem tudunk rendesen parkolni és nem érezzük biztonságban az autónkat. Ezért egy egységesített parkolási rendszert hoznék létre, minden kerületben ugyanannyiba kerülne a parkolás, a fővárosiak pedig egy tender keretében pályázhatnának a parkolóhelyekre” – fejtette ki Berki Krisztián.

Fotó: Keller Mátyás

Legvégül a mozgássérültek parkolása került szóba. Berki minden ilyen autóra egy feltűnő, 80×80 centis matricát ragasztana ki, hogy mindenki számára könnyen észrevehetőek legyenek. A celeb a sajtótájékoztatóját a mögötte álló óriáskerékre mutatva a következő szavakkal zárta, odaszúrva a jelenlegi főpolgármesternek:

„Ha megnyerem a választásokat, az egész Tarlós-családnak veszek jegyet a Deák téri óriáskerékre. Hadd lássa a nyugdíjas éveit kezdő Tarlós István, hogy milyen a város, ha már én vagyok a polgármester.”

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Hasonló hírek

Soha nem volt még ilyen: ez történt Korda György hétvégi koncertjén, aggódnak a rajongók

Géza

Lefotózták, sokat fogyott Szulák Andrea

Mazsi

103. születésnapját ünnepelte idén december 9-én Kirk Douglas! Isten éltesse sokáig!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------