Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő! A 62 éves nő feleségül ment egy 9 éves kisfiúhoz
Életmód hírek

Megdöbbentő! A 62 éves nő feleségül ment egy 9 éves kisfiúhoz

Más országok, más szokások – ebben az esetben teljes mértékben alkalmazható ez a kijelentés. Egy kilenc éves afrikai fiú feleségül vett egy 62 éves nőt még 2013-ban, a történetről most számolt be a sajtó. A nő öt gyerekét és első férjét boldogsággal töltötte el a frigy.

Megdöbbentő! A 62 éves nő feleségül ment egy 9 éves kisfiúhoz

Sanele mégcsak kilenc éves volt, de már házasember. A felesége pedig az akkor 62. életévét betöltő Helen. A Dél-Afrikából származó fiú és az ötgyerekes anyuka 2013-ban mondták ki az igent. Az esküvőre Ximhungweben került sor, ahol száz vendég vett részt a lakodalmon.

Megdöbbentő! A 62 éves nő feleségül ment egy 9 éves kisfiúhoz 1

Fotó: Northfoto

A Bunte a Daily Mail-re hivatkozva írta meg a megdöbbentő cikket. Az angol lap úgy tudta, a kilenc éves kisfiú azért vetette bele magát a korai házasságba, mert egy haldokló hozzátartozója kérte meg rá. Félve attól, hogy valami rossz fog történni, hogy ha a kisfiú nem teljesíti a hozzátartozója kívánságát, a fiú családja elintézte az esküvőt.

További információk szerint Helen egykori férje és gyermekei sem ellenezték a házasságot. Részt is vettek a ceremónián, és osztoztak az ifjú házaspár örömében.

Helen első férje, Alfred (66) elmondta, hogy közös gyerekeivel együtt örül az esküvőnek:

– Semmi problémánk nem volt azzal, hogy hozzáment a fiúhoz, és ahogy mások mondják, ezután biztos nem fog velünk törődni, ez sem baj – állította a férfi.

A frigy rituális esküvő volt, nem hivatalosan köttetett. A házasság után minden a megszokott mederben haladt tovább, és mindketten visszatértek a családjukhoz.

Megdöbbentő! A 62 éves nő feleségül ment egy 9 éves kisfiúhoz 2

A fiú családja intézte el az esküvőt / Fotó: Northfoto

Úgy tűnik az ilyen ceremóniák Dél-Afrikában egyáltalán nem kivételesek. A Daily Mail információi szerint Helent sokan megkérdezték a frigy után, hogyan lesz majd tovább, összeköltöznek-e, akarnak-e majd közös gyereket. Helen rögtön tisztázta, hogy minden úgy marad, ahogyan az esküvő előtt volt, mivel a kisfiú hozzátartózója kérése miatt lépett frigyre a 62 éves nővel. Tehát, ha majd felnő, szeretne egy olyan nőt elvenni feleségül, aki korban sokkal közelebb áll hozzá.

Forrás: MaiVilág

Hasonló hírek

Kemény munka, küzdeni akarás – Kilencévesen megtette első önálló lépéseit a súlyos beteg Rolika

Mazsi

Névnapok február 21-én

info

Hihetetlen, ezeket mind Diana hercegnő mondta?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!