Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbent a férj, amikor felesége vázolta előtte bizarr szexuális szokásait
Életmód hírek

Megdöbbent a férj, amikor felesége vázolta előtte bizarr szexuális szokásait

Egy őrült brit nő azt állítja, hogy három éven keresztül szexelt a saját hálószobájában felbukkanó szellemekkel. Mindeközben a vőlegénye mit sem sejtett az egészről… és még örült is, hogy az asszonyka alaposan begerjedve várta esténként.

Az Amethyst Realm nevű fiatalasszony a This Morning brit talk show-ban beszélt elképesztő szexuális kalandjairól. Részletesen elmesélte az intim találkozásai szaftosabb részleteit is a kanos kísértetekkel.

Az egész dolog nagyjából három évvel ezelőtt kezdődött. A nő a vőlegényével élt a közös házukban. Egy nap, míg a férfi távol volt a munkahelyén, az asszony valami furcsa, “megnyugtató jelenlétet” érzékelt. Mintha egy láthatatlan lény lett volna vele a szobában, de nem rémített meg, inkább biztonságérzetet sugárzott… Később, ahogy elálmosodott, és ledőlt az ágyra, erotikus gondolatok rohanták meg. Aztán elkezdődött…

Megdöbbent a férj, amikor felesége vázolta előtte bizarr szexuális szokásait

“Ahogy elszenderedtem, egyszerűen nekem rontott valami, vagy valaki!” – mesélte a nő a műsor házigazdáinak.

– Nyomást éreztem a combjaimon és a lihegést a nyakamon. De még mindig biztonságban éreztem magam. Aztán szexeltünk a szellemlénnyel… Nehéz megmagyarázni a dolgot. Éreztem a tapintását a testemen, a leheletét az arcomon, a simogatását a lábaim között, de nem láttam senkit. Mintha egy láthatatlan energia mászott volna rám és tett volna magáévá. Biztos vagyok benne, hogy egy szellem volt.

Megdöbbent a férj, amikor felesége vázolta előtte bizarr szexuális szokásait 1

Ez így ment három éven keresztül, szinte minden este. A nő szerint nem mindig ugyanaz a szellem látogatta meg. Legalább húsz különböző szellemmel szexelt három év alatt, és mindegyiknek mások voltak a szexuális igényei… Volt, amelyik hátulról szerette, egy másik pedig kizárólag orálisan ügyködött.

Egy nap a vőlegénye korábban ért haza, és véletlenül meglátta a nőt, amint valakivel az ágyukban szexelt. Mire berontott, már nem volt ott senki. A kapcsolatuk hamar véget ért, de a kísérteties szexuális találkozások tovább folytatódtak.

Az elképesztő interjút a szellemekkel szexelő nővel, ide kattintva nézheted meg!

Tina Radziszewicz pszichoterapeuta szerint az ehhez hasonló esetek a tapasztalatok szerint csupán hallucinációk. Olyankor történik ilyesmi, amikor az alany elméje az alvás és az ébrenlét mezsgyéjére lép. Nem tudja, hogy álmodik-e, vagy valóság-e, amit átél. Utólag általában valódinak hiszik az elképzelt történéseket.

– Az ilyen hallucinációk nagyon élénkek és bizarrak lehetnek, és magukban foglalhatják a tapintást, a látványt és a hallást is. – mondta Radziszewicz. – A stressz, a szorongás, a depresszió és egyéb traumák teszik hajlamossá az embereket az ehhez hasonló bizarr hallucinációkra…

Forrás: Ripost/mirror.co.uk, maxim.com

Hasonló hírek

Névnapok április 17.

info

A sorozatszínésznő még házassága után is a szüleivel lakott

info

Egy medve tartotta életben az erdőben eltűnt hároméves kisfiút

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------