Image default
Bulvár

Megáll az ész: Vajna Timit ábrázoló törölközőket árulnak az olaszoknál – Itt a fotó róla!

Vajna Timi arcképe mosolyog vissza néhány olasz törölközőről, holott Andy Vajna özvegye erről semmit sem tud.

Nem várt meglepetésre bukkant a Ripost egyik, Róma közelében nyaraló magyar olvasója, amikor fürdőlepedőt vásárolt magának egy butikban.

„Nem volt nálam törölköző, így az első helyen, ahol találtam, vettem egyet. Először csak a tigrist láttam meg, ami nagyon megtetszett, de amikor kihajtogattam és leterítettem a napozóágyra, szó szerint felkiáltottam: Jé, ez a Vajna Timi!” – mesélte a szemfüles turista a lapnak.

Vajon mit szól ehhez Vajna Tímea? 😲🤔

Közzétette: Ripost – 2019. szeptember 8., vasárnap

Az olvasó képet is készített a törölközőről, ezen tényleg látszik, hogy Andy Vajna özvegye megihlette az olaszokat, pláne, hogy előzőleg róla is készült hasonló, country stílusú fotósorozat. A Ripost megkereste a modellt, aki ekkor hallott először a fürdőlepedőről, így természetesen semmilyen felhasználási engedélykérést nem kapott korábban a nyomtatáshoz. Ennek ellenére meglepően jól kezelte a helyzetet, sőt, hízelgőnek tartja a dolgot.

„Ebből is látszik, hogy az olaszoknak van ízlésük” – kezdte Timi az újságnak.

„A viccet félretéve, én is látom a hasonlóságot, bár jó lenne, ha ilyen szemem lenne. Ha rólam kopizták, remélem, nekem is küldenek egyet belőle” – tette hozzá Timi.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Diana hercegnő, mint stílusikon

info

Összevesztek a köreten, a nő öngyilkos akart lenni!

Mazsi

Ezért nem kóborolt el a házasságából soha Sir Michael Caine

Edit