Image default
Bulvár

Megalázó részletek: így hagyta faképnél feleségét Kerényi Miklós Máté!

Dancs Annamari mindent megtett azért, hogy férje meggondolja magát és ne hagyja magára újszülött fiukkal.

Nehéz hónapok állnak Dancs Annamari mögött, aki négy hónapos gyermekével kényszerült arra, hogy egyedülálló anya legyen.

A színésznő férje, Kerényi Miklós Máté fél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy magára hagyja a családját és egy új nő oldalán keresi tovább a boldogságot.

A kismama eleinte mindent megtett azért, hogy férje meggondolja magát, főleg, mivel a szakításnak semmiféle előjele nem volt.

“Máté ügyes apuka volt, mindenünk megvolt a boldogsághoz. Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másként szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ. Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibát, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam.”

Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza. Megalázkodtam úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti.

“Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem. Pokoli érzés volt, de a kisfiam erőt adott” – mondta el Annamari a Best magazinnak.

Az embert próbáló időszakban Annamarinak a kisfia, Ádám, barátnői, anyósa és Erdélyben élő családja segített. A karácsonyt is velük töltötte, és bár nem így képzelte el fia első szentestéjét, szép emlékei vannak az ünnepről.

A színésznő tizenkilenc kilót fogyott az elmúlt hónapok fájdalmai miatt, ám most már készen áll a továbblépésre. Ismét játszik az Operettszínházban, és reméli, hogy a sok fájdalom után valami jót is tartogat neki az élet.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

David Beckham megtanította repülni a kutyáját

Edit

Újra megnősült a 75 éves Kóbor János, íme a részletek

Mazsi

Jennifer Lopeznek A Szívek szállodája sztárja lesz a végzete

Géza