Hirmagazin.eu
Főoldal » Még több magyar SIM-kártyával robbanthatnak a terroristák!
Belföldi hírek

Még több magyar SIM-kártyával robbanthatnak a terroristák!

George Spöttle biz­ton­ság­po­li­ti­kai szak­értő sze­rint a Ma­gyar­or­szá­gon vá­sá­rolt SIM-kár­tyák közül még az ed­di­gi­nél töb­bet is fel­hasz­nál­hat­nak ter­ro­ris­ták vagy bű­nö­zők.

Belegondolni is szörnyű, hogy ha valahol pokolgép robban, vagy terroristák lőnek agyon ártatlanokat, akkor ezekhez a rémtettekhez Magyarországon vásárolt a SIM-kártyáknak is közük lehet.

Márpedig arról már a Ripost is beszámolt, hogy az egyszer használatos kártyák nagy része a kártyák egy része a párizsi és a brüsszeli terrorcselekményeket végrehajtó terrorista szervezet tagjaihoz vándorolt.

Még több magyar SIM-kártyával robbanthatnak a terroristák!

Eddig egyetlen ilyen esetről tudtunk, ám Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában azt mondta, a többi kártya lehet, hogy külföldön van, az sem kizárt, hogy Iszlám Állam birtokában, ezért ha van rá mód, le kellene tiltani azokat.

Ezeket a SIM-kártyákat egyszer használják, majd kidobják. Az ISIS központjából sokszor elég egy SMS elküldése vagy egyetlen hívás indítása egy megadott mobiltelefonszámra, és egy terrorista akcióba lendül.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Több ezer gyerek énekli majd a magyar összetartozás himnuszát – videó

Géza

Gyász: meghalt a legendás magyar űrhajós

Géza

Nem voltak nehezek a történelemtételek a diákok és a szaktanárok szerint

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------