Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Még több járőr a turisztikai szezonban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei 2019. május 1-jétől a polgárőrökkel, valamint a fővárosi közterület-felügyelőkkel megerősített szolgálatban segítik a turistákat és a főváros lakosait a nyári hónapokban.

A 2019. évi nyári idegenforgalmi idényben május 1-jétől még több gyalogos járőrrel találkozhatnak Budapest belvárosában. Az egyenruhások segítő- útbaigazító jelenlétükkel mindent megtesznek a fővárosban lakók és az ide látogató vendégek biztonságának növelése érdekében. A turistaforgalom által leginkább érintett utcákon, tereken és a műemlékek környékén a járőrök gyalogosan, megemelt létszámban lesznek jelen, hogy közvetlenül tudjanak segíteni az embereknek.

1

Ennek érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósággal, a Polgárőrséggel, a kerületi közterület-felügyelőkkel, valamint a Hagyományörző Rendőrszázaddal együttműködve a nap 24 órájában közös gyalogos járőrszolgálattal lesz jelen a közterületeken. A közös szolgálat és ellenőrzés többek közt a Váci utca, Vörösmarty tér, Erzsébet tér, Széchenyi lánchíd, a Szent István Bazilika környékére, valamint a belvárosi szórakozóhelyekre és azok vonzáskörzetére is kiterjednek.

1

 

police.hu

Hasonló hírek

Félpályás útlezárás a 82-es számú főúton (2017. 11. 25., szo – 06:15 Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

Géza

Csempészett cigarettát találtak Magosligeten

info

Botrányos termékbemutató: így verték át az idős, pesti házaspárt!

Mazsi