Hirmagazin.eu
Főoldal » Még Orbán Viktor MIniszterelnökünk kérjen bocsánatot, amiért kiplakátolta Európa sírásóit? Ugyan! Oszd meg!
Belföldi hírek

Még Orbán Viktor MIniszterelnökünk kérjen bocsánatot, amiért kiplakátolta Európa sírásóit? Ugyan! Oszd meg!

Olvasom, hogy több „kereszténydemokrata” párt a Fidesz kizárását követeli az Európai Néppártból, Manfred Weber frakcióvezető pedig elvárja a magyar miniszterelnöktől, hogy kérjen elnézést, amiért kitapétázta az Isiászos és a Nagy Filantróp fejével Magyarországot.

Tényleg nem értem, mit nyűglődnek a brüsszeliták. Olyan szépen mutat ez a két emberkereskedő ott a plakátokon! Tán a kísérőszöveggel van baj? Hisz’ nemrég még büszkék voltak a migránskvótájukra, sámfával próbálták letuszkolni a torkunkon – most meg kiakadnak rajta. Normálisak ezek?

Két vidám vénember vigyorog ránk napok óta utcai plakátokról, tévéből, internetről. Két jól ismert pofa: Jean-Claude Juncker és Soros György, népünk nagy jótevői, akiket pont annyira szeret, tisztel minden magyar, amennyire megérdemlik. A fogsor-reklámnak is beillő montázs, illetve a kampányfilm kísérőszövege a következő: „Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát. Pénzzel feltöltött bankkártyával is segítenék a bevándorlást. Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait. Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást.” Fene gondolta volna, hogy ekkora hiszti lesz a dologból…

E sorok írásakor már három ország négy „kereszténydemokrata” pártja követeli, hogy zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból. (Ezek a pártok pont annyira kereszténydemokraták, mint maga Juncker. Mellesleg: még az Index is azt írja, hogy Orbánék kampánya szempontjából az lenne a legjobb, ha megindítanák a kizárási folyamatot.) Merkel mama is megszólalt, és teljes szolidaritásáról biztosította az Isiászost az őt ért – állítólag méltánytalan – kiplakátolás okán, Manfred Weber néppárti frakcióvezető pedig egy minapi lapinterjúban leszögezte:

Orbán Viktor súlyosan ártott az EPP-nek nyilatkozataival és plakátakciójával, ezért elvárom tőle, hogy kérjen bocsánatot, és fejezze be az akciót”.

Most nem sorolom föl, ki mindenki verte még a tamtamot, hogy így hazugság, meg úgy a magyar kormány kampánya, és azonnal hagyják abba… De ugyan miért? A legprosztóbb bulvárhősök, segédcelebek a feneküket a földhöz vernék örömükben, ha annyi ingyenreklámot kapnának, mint ezek ketten. Ott vigyoroghatnak úton-útfélen, tűzfalon és árokparton. Közismert: a negatív reklám is reklám. Viszont jelen esetben szó sincs negatív reklámról – a kampány szövege maga a pőre valóság. Nézzük pontról-pontra!

  • „Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát.”

Jelenleg is folyik a kvótaper Magyarország (és Szlovákia) ellen, amiért keresztbe feküdtünk a hülye betelepítési kvótájuknak, és azóta is hetente, havonta böfögi fel valamelyik brüsszeli korifeus, hogy újabb kvótákra lenne szükség. Szóval, aki azt állítja, hogy kvótaügy nincs, az vagy agyhalott, vagy magyar ellenzéki politikus. (Vagy mindkettő.)

  • „Pénzzel feltöltött bankkártyával is segítenék a bevándorlást.”

Ez is tény. Az Európai Uniónak és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának, az UNHCR-nek a logójával ellátott, név nélküli migránskártyákat egy szlovén tévé, a Nova24 szúrta ki még tavaly. Kiderült, hogy a migránsoknak osztogatott anonim kártyákat az uniós adófizetők pénzével töltik föl (nem Soroséval). A hír végigszáguldott a magyar és az európai sajtó emberszabású részén, és ehhez kapcsolódóan olyan kis színes hírek is érkeztek, mint hogy Athénban migránsok egy csoportja megostromolt és elfoglalt egy irodát, mert késtek a terülj-terülj kártyácskáik. A migránspropagandista médiumok sokáig hallgattak a kártyákról, majd ellentámadásba lendültek, ám nagy ügybuzgalmukban véletlenül sikerült leleplezniük, hogy a kártyabiznisz mögül kilógicsál Gyuri papa lólába. Ki gondolta volna…

  •  „Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait.”

Brüsszel természetesen ezt nem így hirdette meg, hanem a „Frontex megerősítéseként”, ám maga Merkel anyó kotyogta ki tavaly novemberben: „a Frontex fejlesztése, és hatékonysága érdekében bizonyos nemzeti hatáskörökről le kell mondani – nem lehet ugyanis, hogy egyes tagországok a migráció tekintetében másként döntsenek”. Nincs okunk kétségbe vonni Európa Úrnőjének őszinteségét, ezért rögzíthetjük: valóban csorbítani akarják a nemzetállamok határvédelmi jogosultságait, hogy aztán a Brüsszelből irányított Frontex-szel azt engedjenek be az unióba, akit akarnak – tehát szinte mindenkit.

  • „Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást.”

Már tavaly decemberben megszavazták és jelenleg is készítik elő a migránsvízumról szóló javaslatot. Ki ne emlékezne Junckeréknek arra a különösen hitvány húzására, hogy miután november közepén valami gikszer miatt nem kapott többséget a vízumos javaslat, ezért decemberben azt újra az Európai Parlament elé terjesztették, és akkor már – hogy, hogy nem – átment. Brüsszelben tehát mindig mindenről addig szavaznak, amíg a megrendelő elvárása nem teljesül…

Soros és Juncker randevúja Brüsszelben 2017 áprilisában. Itt már túl vannak a puszilkodáson, és majdnem olyan vidámak, mint a plakátokon. (Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet)

Hihetetlen, ugye? Évek óta intrikálnak, terrorizálnak, zsarolnak, fenyegetnek minket Brüsszelből a határkerítés, a túl szigorú határvédelem, a migránskvóta és újabban a migránsvízum miatt – erre most van pofájuk azt mondani, hogy Orbánék erre emlékeztető reklámkampánya hazugság. Észbontó!

Persze, Soros képét lehet unni, ám pont ezért üdítő színfolt, hogy végre társat kapott, így már nemcsak az ő vigyorában kell gyönyörködnünk. A Nagy Filantrópot és az Isiászost egyébként nemcsak a modern rabszolgakereskedelem, az Európára zúdított mesterséges népvándoroltatás szervezése-igazgatása és az ebből befolyó irgalmatlan haszon lefölözése köti össze, hanem az offshore-ozás is. (Lásd: ITT és ITT.) Bár, ha jobban belegondolunk, a kettő valószínűleg szervesen összefügg…

  • Egy szó mint száz: a kormány Európa sírásóinak képével szórta tele az országot (és hamarosan csatlakozik hozzájuk Timmermans is). A nagy ricsajból úgy tűnik: telitalálat volt.

Forrás: PS

Hasonló hírek

Az EP-választás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni Európát a bevándorlástól (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Szkinhed-reflexek: a Jobbik elnöke börtönbe zárná Bayer Zsoltot! Oszd meg!

Géza

Hát ezt ki gondolta volna? Már megint veszekedik az ellenzék…

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------