Belföldi hírek

Még nem kelt el minden tárgy – lehet licitálni!

Egész napos műsorfolyammal várja holnap a felajánlásokat a közmédia a hatodik Jónak lenni jó! jótékonysági akcióban. Az idei kedvezményezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Az összegyűlt pénzt többek között a hátrányos helyzetű családokban élő gyermekek megsegítésére fordítják majd. Már több mint 25 millió forint gyűlt össze, a 1350-es adományvonalat pedig folyamatosan lehet hívni.

1350-es vonal az adományvonal a rászoruloknak, kép, karpatinfo.net

A Jónak lenni Jó műsorba már több mint 50 felajánlás érkezett. A tárgyakat a médiaklikk.hu/ jónak lenni jó oldalon lehet megvenni, de akár licitálni is lehet. Például az operaénekes Placido Domingo dedikált Reál Madridos mezére, Rafael Nadal ütőjére, és egy Herendi porcelánra is.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. idén 6. alkalommal csatlakozott a Jónak lenni Jóhoz. Idén egy Viktória mintás lámpa-vázát ajánlottak fel.

Közben sok tárgy már el is kelt. A Hegyi doktor című nagy sikerű sorozat főszereplőjének orvosi köpenyét például egy zalaegerszegi gyógyszertár dolgozói vették meg. Az ereklyét ki is állították a patikában.

Dr. Gruber a Hegyi doktorból, éppen a köpenyben

A közmédia Jónak lenni jó! akciója idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját segíti. Vasárnap egész napos műsorfolyam lesz a Dunán, stúdióbeszélgetésekkel és élő kapcsolásokkal.

A közmédiának az is a feladata, hogy felhívja a figyelmet a segítségnyújtásra – mondta a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az M1-en. Dobos Menyhért kiemelte: a Jónak lenni jó kezdeményezés kiválóan példázza a társadalom összetartó erejét. Nagyon fontos ez a közvetítő szerep. Nemcsak a fizikai adományok a fontosak, hanem a lelki adományok is, hiszen nagyon fontos, hogy a családok egymással beszélgessenek, akik egyedül vannak azokra rányissuk az ajtót – tette hozzá.

Közben továbbra is éjjel-nappal lehet tárcsázni a 1350-es adományvonalat, amely hívásonként 250 forintot jelent a Máltai Szeretetszolgálatnak.

Forrás:  M1 Híradó

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Brüsszel szerint a migráció egy megélhetési modell

Géza

A Szent-Koronára tett esküjükre emlékezteti kilépő képviseőiket a Jobbik

Géza

Vigyázat, sok a kamu használtautó-hirdetés – megtörtént esetek!

Edit