Hirmagazin.eu
Főoldal » Még mindig kórházban: továbbra is kezelésekre szorul a filmsztár Harrison Ford
Bulvár

Még mindig kórházban: továbbra is kezelésekre szorul a filmsztár Harrison Ford

2015 03 10 071231
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 03. 10. 05:03:00, Fotó: MTI/EPA/STUART PALLEY

Repülőgép balesete után továbbra is orvosi ápolásra szorul a színész. Nem tudni mikor mehet haza.
Még mindig kórházban ápolják Harrison Fordot, aki a múlt csütörtöki repülőgép balesete miatt medencetörést, és fejsérülést szenvedett. Harrison, leghíresebb szerepéhez hűen, Indiana Jones módra tette le második világháborús kisgépét, amikor annak motorproblémája miatt, márt nem tudott tovább a levegőben maradni. Egy golfpályán történt szerencsés landolás következtében, életveszélyes sérülése nem lett a színésznek.

2015 03 10 071158

Harrison Ford súlyosan megsérült egy repülőgép-balesetben. Fotó: MTI/EPA/Stuart Palley

Felesége Calista Flockhart azóta is mindennap meglátogatja Fordot, aki még néhány napig biztosan bent marad a klinikán. A színész javuló állapotára felesége arcáról lehet következtetni, aki vasárnap sugárzóan mosolyogva érkezett meg az egészségügyi központba. Pénteken az Ally McBeal sztárja még megviseltnek tűnt, kisírt, karikás szemmel, kinyúlt ruhákban fotózták le a paparazzók, melyből sok jóra nem következtetett a sajtó. Most, hogy a feleség is mosolyog, pozitívabb hírekre lehet majd számítani a közeljövőben.

Dr. Sanjay Khurana, aki éppen golfozott a baleset idején, volt az első orvos, aki odaért a roncshoz. A doktor azonnal felismerte a filmsztárt, mint mondta látta az összes Star Wars filmet, amiben ő is szerepel. Az orvos azonban nem csak Ford sérülései miatt aggódott, hanem a gépből szivárgó üzemanyag miatt is, féltek egy esetleges robbanástól. Több golfozóval összefogva húzta ki dr. Khurana a filmsztárt, akik ezután gondosan betakarták szivárgó tankot, nehogy az lángra kapjon. Még szerencse, hogy ennyi segítő kéz volt a környéken, különben most rosszabb hírekkel szolgálhattunk volna a rajongóknak…

Hasonló hírek

Chaning Tatum igazán pikáns képeket lőtt a feleségéről

Edit

Luxus Vivi túltolta a gyémántot, így áll az oltár elé

Mazsi

Hátrányos helyzetű gyerekeknek osztogatott tanácsokat Berki Krisztián

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!