Főoldal » Meg kellett műteni Hajdú Péter és Sarka Kata kisfiát
Bulvár

Meg kellett műteni Hajdú Péter és Sarka Kata kisfiát

A hatéves Dávidot – Hajdú Péter és Sarka Kata kisfiát – kórházba kellett vinni és megműteni. A kisfiú arra panaszkodott, hogy nagyon fáj a lába, majd mikor Kata meglátta a kisfiú lágyékán a dudort, rögtön hívta Hajdú Pétert. Minderről a Ripost számolt be.

Hajdú Péter persze rögtön rohant és amikor meglátta az ominózus dudort, egyből tudta, hogy lágyéksérvről lehet szó – neki is volt ugyanilyen betegsége évekkel ezelőtt.

A kisfiút kórházba vitték, ahol rögtön megműtötték. “Kata figyelt fel a lágyéksérv egyértelmű jeleire. Felhívott, én pedig rohantam hozzájuk. Azonnal felkerestük az orvost, aki megállapította, hogy valóban lágyéksérvről van szó, amit műteni kell. Pár napon belül már a kórházban is voltunk” – idézi Sarka Katát a Ripost.

Természetesen a szülők halálra izgulták magukat, az orvos viszont elérte, hogy Dávidka ne féljen a műtéttől. Amikor a kisfiú felébredt, csak annyit kérdezett: máris túl vagyok rajta?

“Katával együtt aggódtuk végig a beavatkozást a folyosón… Amikor Dávidka felébredt, csak ennyit kérdezett: már túl is vagyok rajta? Tényleg megműtöttek? Ebből tudtuk, hogy őt bizony sokkal kevésbé viselte meg az eset, mint bennünket” – mesélte Hajdú Péter.

forrás: Szeretlek Magyarország

Hasonló hírek

Brutálisan őszintén vall drogos múltjáról a háromgyermekes sztármami

Mazsi

A H&M első fejkendős kampányarca

info

Politikatudományt tanul az Oslói Egyetemen a norvég tömeggyilkos

info