Hirmagazin.eu
Főoldal » „Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön” – Megszólalt a menyasszony, akinek vőlegényét a szertartásról vitték el a zsaruk
Bulvár

„Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön” – Megszólalt a menyasszony, akinek vőlegényét a szertartásról vitték el a zsaruk

Szentes — Hollywoodi filmekbe illő esküvővel „büszkélkedhet” Szilvia és párja, Mihály.

Bár a szertartás még rendben lezajlott, az első hitvesi csók íze hamar elillant, miután a férfira rendőrök vártak a polgármesteri hivatal épülete előtt. A férfit egyből a kapitányságra kísérték, újdonsült arája pedig csak kapkodta a fejét.

A Zsaru magazin írt arról, hogy G. Mihály ellen hónapokkal ezelőtt adott ki körözést az ügyészség, miután közokirat-hamisítás miatt eljárás folyik ellene. Mihály azonban többször is egy rá hasonlító ismerőse nevét, valamint adatait használta fel az ellene indított eljárások során. A rendőrök nyakon akarták csípni, ezért olyan alkalomra vártak, amikor Mihály kénytelen a saját iratait használni. Az esküvő így kapóra jött.

Szilvia és Mihály nem sokkal a letartóztatás előtt még mosolygott a fotósnak /Fotó: Pozsonyi Zita

– Bármi is történt, mi továbbra is imádjuk egymást. Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön – kezdte a boldog feleség.

– Szinte sokkot kaptam, amikor Misit elvitték a rendőrök, de tudtam, hogy semmi olyat nem követett el, ami megbocsáthatatlan. Nyáron jöttünk össze, azóta minden titkunkat megosztjuk egymással. Azt mondjuk, nem hittem, hogy nem tudjuk majd megünnepelelni az egybekelésünket szűk családi körben. A tortavágás helyett rohantam haza, lekaptam magamról a menyasszonyi ruhát, és már indultam is a rendőrségre a férjem után – idézte fel Szilvia.

Mihályt rendőrök kísérték el, amint kilépett a városházáról. Szilvia sokkot kapott /Fotó: Zsaru Magazin

Mihály egy éjszakát töltött a rácsok mögött, másnap hazaengedték.

– Régebben volt egy vállalkozásom, ami miatt kibéreltem egy autót a saját nevemre. A kocsit nem én vezettem, hanem egy alkalmazott. Igazoltattak minket a rendőrök, amikor kiderült, a sofőrnek nincs jogosítványa, és hamis nevet diktált be a zsaruknak. Ebből eljárás indult, az idézéseket pedig az édesapámhoz küldték, pedig én már régen nem lakom nála, így nem tudtam, hogy keresnek. Gondolom, ezért adtak ki körözést – magyarázta a bizonyítványát Mihály.

Az ara szerint ismerik egymás titkait, így nem volt annyira meglepve a rendőrökön /Fotó: Zsaru Magazin

Hozzátette, nem érti, miért az esküvőn csaptak le rá. Állítja, megtalálhatták volna a szentesi házában.

Ez volt a bibi

Az ügyészség szerint a férfi 2017 júniusában autót vezetett, de az iratait és a jogosítványát nem tartotta magánál. Amikor ellenőrizték, a saját adatai helyett más, létező személy adatait adta meg, majd a helyszíni bírság kiszabásáról készült, valótlan adatokat tartalmazó nyomtatványt alá is írta.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

friss hír! “Két pasival szexeltem a belépőért, cserébe behoztak a Balaton Soundra ingyen egész hétre!” Oszd meg!

Géza

Döbbenetes hazugság terjed a neten Fekete Lászlóról – itt a válasza

Mazsi

Csoda, hogy kilátott a kalap alól Dicaprio!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------