Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

“Meg fogok halni” – ezt kiabálta a 28-as villamoson halálra szúrt férfi, akit azért ölt meg aljas indokból a gyilkos, mert az áldozat nem engedte megsimogatni a kutyáját..

A 28-as villamoson gyilkoltak meg egy férfit, mert az nem akarta megengedni, hogy megsimogassák a kutyáját. A feltételezett elkövető mindent tagad, de volt barátnője ellene vallott.

A 28-as villamoson szúrták szíven Gábort, aki barátjával, Márkkal és a kutyájával utazott.

A társaság, L. János, D. Károly és B. Éva először beléjük kötött; a két utas türelme pedig akkor fogyott el, amikor a kutyát is meg akarták simogatni. Gábor megkérte őket, hogy menjenek el, de ehelyett az egyik férfi kést rántott és megszúrta a férfit.

A feltételezett elkövető egyelőre mindent tagad, egykori barátnője azonban – aki elrejtette a kést az Orczy téren – ellene vallott.

L. János egy alkalommal megszúrta a gyereket, aki felhúzta a pólóját, kiabált, hogy segítség, hívjanak mentőt, meg fogok halni”– mondta a nő.

Az ügyészség Jánosra 20, Károlyra 10 év fegyházat, míg Évára 2 éves, 4 évre felfüggesztett börtönt kért abban az esetben, ha lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról – írja a Bors.

Hirmagazin.eu: Az elkövető aljas indokból kioltotta egy ember életét! Mi ez a 20 év? 20 év múlva, de ha ötödölik a fegyházat, akkor is, ha nem szerez fegyelmit, akkor 16 év múlva kiszabadul ez az aljas gyilkos, és majd megint gyilkol. El kellene ezen gondolkodni..

life nyomán

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Razzia a siófoki éjszakában: beindult a buli, prostitúció, részeg autósok, garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök – fotók, videó

Géza

Több mint 4600 rendőri intézkedés volt a kijárási korlátozások megszegése miatt a hétvégén

Géza

Halálos baleset Békés megyében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------