Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Még érezte a párizsi terror nyomait a magyar sztárpár
Még érezte a párizsi terror nyomait a magyar sztárpár
(Fotó: Ripost/Markovics Gábor)

Még érezte a párizsi terror nyomait a magyar sztárpár

Hirdetés

Az Irigy Hón­alj­mi­rigy sztárja, Varga Győző meg­le­pe­tés-uta­zásra vitte fe­le­sé­gét a fran­cia fő­vá­rosba. Ők sem szá­mí­tot­tak arra, hogy hosszú hó­na­pok­kal a ter­ror­tá­ma­dás után még min­dig érez­hető a fo­ko­zott ké­szült­ség.

Különleges ajándékkal kedveskedett feleségének Varga Győző, aki a napokban érkezett haza nejével egy romantikus utazásról.

“A feleségemnek március 15-én volt a születésnapja, és idén egy kétnapos, párizsi utazással leptem meg. Fél nappal az indulás előtt szóltam neki, hogy mindjárt repülünk, úgyhogy nagy volt az öröm, gyorsan kellett csomagolnia!” – kezdte mosolyogva az Irigy Hónaljmirigy énekese, aki az idő rövidsége miatt pontosan megtervezte a programokat.

Még érezte a párizsi terror nyomait a magyar sztárpár

(Fotó: Ripost/Markovics Gábor)

“Többször jártunk a francia fővárosban, ezért a legnagyobb nevezetességeket már sokszor láttuk. Elsétáltunk a Notre Dame, a Sacré Coeur és az Eiffel torony felé, majd egy kiváló étteremben elköltöttünk egy kellemes vacsorát. Igazán romantikus volt! Mindenesetre az utazás tovább tartott, mint a kint tartózkodás” – folytatta Győző, aki egyáltalán nem aggódott egy újabb terrortámadás lehetősége miatt.

Még érezte a párizsi terror nyomait a magyar sztárpár 1

Az utazásra fiuk is velük tartott! (Fotó: Facebook)

A merényletsorozat novemberben volt, négy hónappal ezelőtt. Nem lehet állandó rettegésben élni, hiszen pont a megfélemlítés a terrorizmus alapja. Egyébként annyit tapasztaltunk, hogy a metróban és a bevásárlóközpontokban a hátizsákosokat megállították, és átvizsgálták a rendőrök

– tette hozzá az énekes, aki mesésen érezte magát az utazáson.

Forrás: Ripost

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: