Hirmagazin.eu
Főoldal » Még csak gyerekek, de amekkora tehetség bennük rejlik, az ámulatba ejtő
A nap videója Média és szórakozás Zene, filmzene

Még csak gyerekek, de amekkora tehetség bennük rejlik, az ámulatba ejtő

The Warning a neve annak az együttesnek, ami egyre nagyobb teret hódít magának a világhálón. Három lánytestvér alkotja, és a tehetség, ami bennük rejlik, lebilincsel ország-világot. Az alábbiakban te is szemtanúja lehetsz a csodának, mely hármójuknak köszönhetően válik valóra egy olyan produkcióban, ami vetekedik minden idők legnagyobb előadóinak darabjaival!

Alejandra (9 éves, basszusgitáros), Daniela (14 éves, gitáros és énekes), illetve Paulina (12 éves, dobos) Mexikóban élnek. Bár még gyerekek, a legnagyobb egyszerűséggel játsszák el a legnehezebb dalokat. Mintha évtizedek tapasztalata állna mögöttük, úgy zenélnek és énekelnek – ez az ő erősségük, aminek egyetlen néző sem tud ellenállni.

Az alábbi kisfilmben a Metallica egyik nagy slágerét, az Enter Sandmant öltöztetik új köntösbe. A játékukból csak úgy árad a szenvedély! Minden egyes dallamból és akkordból érezni, mennyire szeretik azt, amit csinálnak, és mekkora örömöt okoz nekik, hogy ezt megoszthatják a nagyvilággal.Hibátlanul adják elő a dalt a hangszerekkel, melyek elsajátítása órák ezreit veszi igénybe. Nemcsak szakmailag lenyűgöző, amit művelnek, hanem szívet-lelket gyönyörködtető!

forrás: doily

Hasonló hírek

Zsonglőrként egyensúlyoz a színpad és az anyaság között Pásztor Anna

Edit

A rajongóknak ünneppé válik ez a nap! – VIDEÓ

Edit

Egész napos konferencia pénteken a magyar dzsessz történetéről

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!