Autók - motorok - hajók

Még az idén megérkezik a Škoda új kompakt modellje, a Scala

Sziluettjének első képét követően új kompakt típusa nevét is nyilvánosságra hozta a cseh gyártó – Škoda Scala. A név eredete a latin scala szó, amelynek jelentése lépcső vagy létra, s a Škoda e piaci szegmensben tett újabb jelentős lépésére utal.

Scala modelljével a Škoda első ízben alkalmazza sorozatgyártásban új, érzelmekben gazdag külső és belső formai nyelvezetét, amely a Vision RS révén már a Párizsi Autószalonon is nagy figyelmet keltett. A nagy hagyományokra visszatekintő cseh márka műszakilag is nagy lépést tesz előre, s olyan innovatív felszereléseket is kínál, amelyek korábban csupán a felsőbb kategóriákat jellemezték.

Az új Scalát mindemellett egy további új és semmi mással össze nem téveszthető ismertetőjegy is jellemzi, a kompakt újdonság ugyanis a márka első sorozatgyártású európai modelljeként visel a márkalogó helyett Škoda feliratot csomagtérajtaja közepén. A Scala még az idén megérkezik az európai piacokra.

Forrás: autoblog

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Használt autót szeretnél venni? Nyomtasd ki ezt az LISTÁT, ne szégyeld a papírt a kezedben, és menj sorról sorra, bonyolíts jó vételt, járj jól! Osztd meg barátaiddal, ismrőseiddel a cikket, ha jót akarsz nekik!

Géza

Trabant, ahogy mi szerettük, vagy szeretjük…(+18)

Géza

Modellváltás fogta vissza a Magyar Suzuki eredményét tavaly

info