Image default
Életmód hírek

Még az apja is megdöbbent: társkeresőn bukkant fel Hosszú Katinka

Az egyik leghíresebb társkereső oldalán tűnt fel Hosszú Katinka fényképe, csakhogy kiderült, nem az Iron Lady regisztrálta magát, hanem visszaélés történt.

Ripost egyik olvasója szúrta ki Hosszú Katinkát a Tinderen, s a lap pedig felkereste az úszónő sajtósát az ügyben. Ám, mint kiderült, átverésről van szó, valaki visszaélt Katinka fényképével.

Most hallok először arról, hogy Katinka fent van a Tinderen. Szerintem ez biztos egy kamuprofil, sajnos, rengeteg ilyen van. Nem gondolnám, hogy Katinka egy ilyen felületen keresne magának párt. Mindenképpen utánajárunk a dolgoknak, köszönöm, hogy értesítettek” – nyilatkozta az esettel kapcsolatban Kiss Kinga, a bajnoknő sajtósa.

Nem először fordul elő, hogy visszaélnek hírességek nevével: például Cseke Katinka fotói szintén a Tinder társkereső oldalán tűntek fel, de Árpa Attila, Király Viktor vagy épp Dzsudzsák Balázs képeivel is próbálkoztak már.

Az esettel kapcsolatban a lap felkereste Hosszú Katinka édesapját is, aki a következőket mondta:

Katinkának nincs most szerelme, igaz, most nem is ez a legfontosabb az életében. A versenyzésre koncentrál, szerencsére Stockholmban is zseniálisan úszott. Nem keresi kétségbeesetten a párját, úgy van a szerelemmel, hogy majd jön az igazi, ha jönnie kell.

blikk, ripost

 

Hasonló hírek

Hatalmas különbségek vannak az 1 hónapos és az 1 éves kapcsolatok között

Edit

Ötös lottó: Valaki milliárdos lett

Géza

Döbbenetes motiváció! A kor nem szabhat gátat az akaratnak!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------