Hirmagazin.eu
Főoldal » Még alig egy hónapja szabadult a börtönből a Cozma-gyil­kos­sá­gért Sztojka Iván, máris rendőrt hívtak rá
Bulvár

Még alig egy hónapja szabadult a börtönből a Cozma-gyil­kos­sá­gért Sztojka Iván, máris rendőrt hívtak rá

Siófokon rettegnek az emberek, mióta Sztojka Iván kiszabadult a börtönből. Vasárnap este egy több mint százfős társasággal látogatott ki az Aranypartra, hogy „piknikezzenek”.

A helyiek elképedve figyelték a bandát, helyszíni beszámolók szerint több rendőrségi kocsi is kint állt, hogy felügyelje a kialakult helyzetet.

– Sztojkáék nagyon sokan voltak, busszal jöttek. A család fizette az egész összejövetelt. Ettek, ittak, mulatoztak, ment a hangoskodás. Sztojka később itt maradt az ismerőseivel, akik sátrat is hoztak magukkal.

Hatalmas koszt csináltak, ezért a lakók rájuk hívták a rendőröket.

“Én is itt voltam azon az éjjelen. Minden este tele van ez a hely drogdílerekkel, prostituáltakkal, de most hatalmas rendőri készültség volt itt hétvégén. Régóta ismerem Ivánt, nagy kanállal falja az életet, mióta kiszabadult” – mondta a Bors-nak egy éjszakában ismert helybéli.

A  Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy vasárnap este egy bejelentést követően a helyszínre vonultak, de rövid igazoltatás után megállapították, hogy nincs szükség intézkedésre.

Pár évvel ezelőtt is történt egyébként egy emlékezetes eset, amikor ugyancsak az enyingi ne­hézfiúk több százan bevették az ismert siófoki sé­tányt. Ha­talmas tö­meg­ként vonultak vé­gig, hogy jelezzék a helybélieknek: ki az úr a házban.

Sztojka Iván a mulatozások mellett még egy nagy napra is készül. Szeretné feleségül venni társát, Zsanettet.

Sztojka Iván nagyjából egy hónapja jött ki a börtönből. A szerelme akkor mondott fel a munkahelyén, mert Sztojka Iván eltartja őket. Valószínűleg egy közeli csárdában fogják tartani a lakodalmat, vagy pedig Enyingen. Nagy buli lesz, úgy tudom, a szabadulóbulin egy vagyont kalapoztak össze Sztojka Ivánnak, a kocsi mellé – mondta egy másik ember.

Sztojka Iván pár héttel ezelőtt szabadult 9 év 5 hónap börtönbüntetés után, miután harmadrendű vádlottként elítélték a Marian Cozma kézilabdázó meggyilkolásában való szerepéért.

Forrás: hirzona24.hu, Bors

Hasonló hírek

Negyven éve a hűség szobra Lukács Sándor! Mi a titka?

Mazsi

Dúl a családi háború! Katalin anyja nem láthatja az unokákat

Mazsi

Bréking! Megszületett Liptai Claudia kisfia

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------