Image default
Belföldi hírek Külföld

Meg akarták ölni Donald Trumpot!

Ezt ti­tok­ban tar­tot­ták ta­valy szep­tem­ber óta, az el­múlt heti íté­let­hir­de­té­sig. A gyil­kos­ságra ké­szülő 42 éves Gre­gory Le­in­gang öt­lete elég bi­zarr volt.

Eddig ez titok volt. Most derült ki, hogy az alábbi képen látható férfi még tavaly szeptemberben merényletet kísérelt meg Trump elnök ellen, amikor az elnök meglátogatta az észak-dakotai Grand Forks kisvárost.

Meg akarták ölni Donald Trumpot!

A 42 éves Gregory Leingang ellopott egy villás targoncát és

az volt a terve, hogy azzal “felnyársalja” , illetve felfordítja az elnöki limuzint.

Ez egy elég “bizarr” ötlet volt – írta a Metro – mert ráadásul a targoncával át sem tudott haladni azon a területen, ahol elhaladt az elnöki konvoj.

Letartóztatása óta a férfi pszichiátriai vizsgálaton is átesett, mert a ügyvédje ezt kérte, de ez sem segített rajta. Az elmúlt pénteken 20 évi börtönre ítélték és 2038 előtt nem valószínű, hogy szabadulni fog.

A cikk szerint még ha sikerült is volna közel férkőznie az elnöki limuzinhoz, akkor sem tehetett volna benne túl nagy kárt. A korábbi  elnöki autó helyett ugyanis Donald Trump már egy olyan speciális Cadillacban utazik, amely szinte elpusztíthatatlan.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Már másfél millió videót törölt a Facebook az új-zélandi merénylettel kapcsolatban

Géza

Hihetetlen, de már az állatoknak is rendeznek szépségversenyt! Íme, a szarvasmarháknak rendezett verseny! (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Andratx — A spanyolországi Mallorcán töltötte be az 50. életévét Michael Schumacher.

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------