Hirmagazin.eu
Főoldal » Még a járvány sem szabhat gátat a szerelemnek: maszkban és teljes védőfelszerelésben mondta ki a boldogító igent egy oroszlányi pár
Életmód hírek

Még a járvány sem szabhat gátat a szerelemnek: maszkban és teljes védőfelszerelésben mondta ki a boldogító igent egy oroszlányi pár

Oroszlány — Akár vegyvédelmi szakértők is lehetnének talpig beöltözve, de „csak” igába hajtották a fejüket: a koronavírus miatt védőruhában, maszkban mondta ki egymásnak a boldogító igent Noémi (27) és Tamás (38).

A szerelmesek, dacolva a koronavírus-járvánnyal, úgy döntöttek, hogy semmi sem akadályozhatja meg őket abban, hogy összekössék életüket.

– Április elseje a mi napunk! – mondta nevetve Noémi, felidézve az esküvő dátumát. – Tomi gondban van a dátumokkal, de ezt biztosan megjegyzi – tette hozzá az ifjú feleség kissé szarkasztikusan.

– Lehet, hogy nem aznap fog eszembe jutni, mert sokszor azt sem tudom, milyen nap van ma – verte vissza a csipkelődést Tomi. – Ilyenek vagyunk mi, mindig oltjuk egymást. Aki ismer minket, tudja: ez a dátum mi vagyunk! – fűzte hozzá az ifjú férj.

A friss házasokra először furán néztek, amikor előálltak ötletükkel, hogy őket bizony se ásó, se kapa, de még a koronavírus sem választhatja el: esküvő márpedig lesz!

– Az anyakönyvvezető először megpróbált lebeszélni minket arról, hogy ezt a dátumot válasszuk. Végül 5 perc után széles mosollyal mondta, hogy megértette és támogatja az ötletünket – idézte fel Tamás, hozzátéve: nem szeretnének viccet csinálni a házasságból. Tudják, hogy a járvány nagyon komoly dolog, súlyos következményekkel, de szerettek volna pozitív példát mutatni az embereknek, hogy a nehéz időkben is történnek jó dolgok.

Noéminak és Tominak először csak a vendégek létszámát kellett csökkenteni, aztán kiderült, kötelező a maszk az anyakönyvvezető előtt.

– A ház felújításból maradt meg ruha, amit a festéshez vettünk, meg a szemüveg, amit a betonvágáshoz. Nem volt egyszerű, de végül akadt ruha a tanúknak is – idézte fel Noémi, aki természetesen szép ruhát húzott az esküvőre. – Csokor nem volt, maximum a maszkot tudtam volna hátradobni, de nem volt kinek – nevetett a feleség. A két tanún kívül ugyanis más nem volt jelen az esküvőn. Mármint személyesen.

– A szüleink online, a neten nézték végig az egészet, videóhívásban voltak a teremben virtuálisan. Megható volt, ahogy elsírták magukat – mesélte a részleteket Noémi, aki mint mondja: a nászút és a közös ünneplés is elmaradt a járvány miatt.

– Bízunk benne, hogy minden jóra fordul, és jövőre sort tudunk keríteni mindenre – zárta az élménybeszámolót Tomi, hozzátéve: remélik, hogy néhány éven belül már közös gyermeküknek mutogathatják az esküvői fotókat, s mesélhetik el azt az őrületesen jó élményt.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elhunyt dr. Szívós István – videó (Isten nyugosztalja!)

Géza

Sokkot kapott az anya, amikor meglátta, mit művel babájukkal az apuka

Mazsi

Névnapok december 30.

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------