Főoldal » Meg­ta­lál­ták VV Fanni holt­tes­tét? Ez se­gít­het a gyors DNS-vizs­gá­lat­ban…
Bulvár

Meg­ta­lál­ták VV Fanni holt­tes­tét? Ez se­gít­het a gyors DNS-vizs­gá­lat­ban…

VV Fanni sze­ret­tei és ba­rá­tai re­megve vár­ják, hogy be­azo­no­sít­sák a ha­tó­sá­gok a Fertő tó auszt­riai ré­szén ta­lált le­fe­je­zett női holt­tes­tet.

A ValóVilág egykori szereplőjének ismerősei szeretnék segíteni a rendőrség munkáját: volt, aki a lány fogorvosával beszélt, hogy van-e panorámaröntgenje Novozánszki Fanni fogairól. Édesanyja is őriz hajszálakat a lányától.

“Eltettem emlékbe, bár akkor még nem gondoltam, hogy egyszer ilyen célra használják a lányom hajszálait. Tőlem is vettek a nyomozás elején DNS-mintát, pont azért. Szinte remegve várom, hogy kiderüljön, Fannit találták-e meg a tóban. Szörnyű lenne, de legalább megszűnne ez a bizonytalanság, ami felőrli az idegeimet

– mondta sírva a Blikk-nek Fanni édesanyja, Katalin.

Péntek délelőtt a Fertő tó osztrák részén egy torzót találtak. Nem sokkal később a búvárok megtalálták a csonkolt testhez tartozó fejet is. A testhez tartozó végtagok a mai napig nem kerültek elő. Annyi biztos, hogy a maradványok egy nőhöz tartoznak, a fogait jelenleg is egy bécsi kórházban vizsgálják. A szakértői vélemények szerint a test több hónapja a vízben volt.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Súlyos baleset érte Marsi Anikót, azonnal műteni kellett

Mazsi

Szabó Zsófit elfogadja férje családja – VIDEÓ

Mazsi

Shane Tusup vallomása: „Elbuktam”

Mazsi