Image default
Bulvár

Medveczky Ilona kitálalt a botrányról, reagált az őt ért támadásokra

A 75 éves tánc­mű­vésznő a Ri­post­nak adott exk­lu­zív in­ter­jút!

Nagy port kavart az egyik múlt hétvégi partin Medveczky Ilona gyönyörű estélyije.

A 75 éves táncművésznő egy 35 kilós, közel 50 éves revüruhában vonult végig a vörös szőnyegen, a ruhát most viselte negyedszerre.

Kiderült: a kézzel készített estélyi vészmegoldás volt!

Medveczky Ilona kitálalt a botrányról, reagált az őt ért támadásokra
Fotó: Ripost

Medveczky eredetileg egy magyar tervező királykék ruhájában lépett volna a nyilvánosság elé, de mivel az illető sem a táncművész igényeit, sem az alkatát nem vette figyelembe, Ilona végül a régi ruhája mellett döntött. A tervező képtelen volt feldolgozni a művésznő döntését, és egy indulatos Facebook-bejegyzésben támadta meg Medveczkyt.

 „Rengeteg pénzembe került ez a projekt. Rengeteg időbe és egy szerelem véget érésébe. Nem fogom az alkotásomat megalázni holmi nevetséges megoldásokkal…” – írta a tervező.

Medveczky kizárólag a Ripost-nak reagált a botrányra. A táncművésznő határozottan kijelentette, hogy nem veszi fel a kesztyűt a csalódott tervezővel, és még a bejegyzést sem hajlandó elolvasni.

„Én csak segíteni akartam neki, hogy az ő ruháját viselve ismertebbé váljon, de rossz döntés volt. Egyáltalán nem vette figyelembe az alkatomat, sem azt, hogy a hatalmas uszályban lépni sem lehet, nemhogy órákat eltölteni egy gálán. Amikor elmondtam az aggályaimat, kiderült, hogy már nem lehet változtatni. Ennek ellenére az estély előtt még napokig hívogatott, üzenetekkel bombázott. Bocsánatért könyörgött, és arra kért, mégis vegyem fel a ruháját. Én viszont egyetlen megkeresésére sem válaszoltam”

– árulta el lapunknak Ilona, aki méltatlannak érzi, hogy belemenjen kisstílű csatározásokba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megmutatta a világnak – tőle ver hevesebben a szíve

info

Éden Hotel: Milán teljesen kiütötte magát

info

Ennyi volt: egyetlen szó nélkül vált meg a csatorna a legendás sportriportertől

Mazsi