Főoldal » McGregor visszatért, 40 másodperc alatt megsemmisítette ellenfelét – videó
Sporthirek

McGregor visszatért, 40 másodperc alatt megsemmisítette ellenfelét – videó

Bár Conor McGregor 2018-as veresége után azt mondta, azonnal befejezi a profi MMA-t, 2019 októberében mégis bejelentette visszatérését, hajnalban pedig le is játszotta első meccsét, melyről brutális főlénnyel került ki győztesen.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték Las Vegasban a UFC 246 gálát, melyen az MMA egyik legnagyobb sztárja több mint egy év, számos balhé és visszavonulási terv után tért vissza a küzdőtérre.

McGregor októberben még azt nyilatkozta, hogy “Az egész mezőnyön úgy megyek végig, mint láncfűrész a forró vajon, efelől semmi kétségük ne legyen” – és igaza is lett, ellenfelét a méltán népszerű Donald „Cowboy” Cerone-t közel 40 másodperc alatt – túlzások nélkül – megsemmisítette.

McGregor a kezdő gongszó után azonnal egy kemény balegyenessel rontott Cerrone-ra, aki kitért az ütés elől. A két bunyós összekapaszkodott, azonban az ír ekkor egy váratlan technikát húzott elő a tarsolyából: vállával kezdte el sorozni ellenfele orrát. Cerrone egyből vérezni kezdett, valószínűleg az orra is eltört, de McGregor nem hagyott neki időt arra, hogy összeszedje magát, előbb egy bal köríves rúgással, majd pedig bal kezével is fejen találta. Cerrone összekucorodott, innen pedig már nem volt felállás: McGregor néhány ütést mért még rá, a bíró pedig gyorsan közbeugrott, és véget vetett a meccsnek.

„A vállam jó fegyvernek bizonyult. Nagyon jó érzés, hogy történelmet írtam, újabb rekordot állítottam fel. Az első ember vagyok, aki három különböző súlycsoportban is kiütéssel tudott győzni. Boldog és büszke vagyok, köszönöm mindenkinek a támogatást” – mondta a Donald Cerrone elleni győzelem után Conor McGregor, aki a pehelysúly és a könnyűsúly után immár a váltósúlyban is fel tud mutatni KO-s győzelmet.

index, blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Meglepetések a BL-ban: A Real Madrid után a Juventust is kiütötte az Ajax – videó

Géza

Még lehet nevezni az idei Kihívás Napjára

info

Arannyal, ezüsttel és két bronzzal kezdtünk a sportlövő Eb-n

info