Hirmagazin.eu
Főoldal » „Mától kezdve az én kutyám leszel” – Különös kegyetlenséggel alázták és verték meg társai a tinédzser lányt
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Mától kezdve az én kutyám leszel” – Különös kegyetlenséggel alázták és verték meg társai a tinédzser lányt

Magyarország – Ütik, rúgják, a fejére taposnak, miközben szidalmaznak egy vérző orrú lányt, akivel még a cipőjüket is megcsókoltatják – ezekkel a képkockákkal indul az a felvétel, amely lapunk birtokába került, és amin az látható, hogyan terrorizálnak társai egy kamaszt.

A megrázó videót az egyik Hajdú-Bihar megyei település főterén készítették.

– „Mától kezdve az én kutyám leszel (…) Megfoglak szépen, és visszanyomlak anyádba!” – többek között ilyen válogatott sértésekkel alázták áldozatukat a kegyetlen fiatalok, akik mindeközben bocsánatkérésre kényszerítik a síró, félelemtől remegő fiatalt. Információnk szerint három lány közötti vita fajult véres veréssé.

– Az unokám már jobban van, de fél iskolába menni. Iskolapszichológus segít majd neki feldolgozni a történteket – sóhajtott Róza néni, a megvert lány nagymamája, akitől azt is megtudtuk: unokája nemrég vesztette el édesanyját, azóta ő lett a gyermek gyámja.

– Nem tudom, hogy fogja tudni elfelejteni mindezt. Mi mindent megteszünk érte! – tette hozzá az asszony, aki reméli, hogy a fiatalok megkapják méltó büntetésüket.

A településen mindenki tud az esetről, sokan felháborodtak. A helyiek szerint a videó futótűzként terjedt az interneten és a diákok között. Nem tudni, hogy bosszú volt-e, de a napokban ismeretlenek egy téglával dobták be az egyik erőszakos lány ablakát.

A két agresszor azután is verte, rugdosta a lányt, hogy ő vérző orral, sírva térdelt előttük a földön

– Autóval jöttek, megálltak, elhajítottak valamit, majd gyorsan továbbálltak. Csak utólag tudtuk meg, hogy valószínűleg emiatt voltak itt a rendőrök csütörtök este – árulta el névtelenül egy utcabeli.

Az egyik támadó kamasz lány apja abban bízik, hogy nem fajulnak el végképp a dolgok.

– Tudom, hogy sokak szerint a lányomat most fel kellene pofoznom, de nem teszem. Sokat beszélek vele a történtekről, és próbálok a lelkére hatni – mondta az édesapa, Imre.

– Soha nem volt ilyen gond vele, bevallom, én sem értem, miért történhetett ez, de a lányom nagyon megbánta a történteket – tette hozzá elhaló hangon a férfi.

Egy debreceni ügyvéd, aki egyelőre anonimitást kért, szeretné elvállalni az ügyet. Telefonos megkeresésünkre annyit elárult, kétgyermekes apukaként mélységesen felháborította, amit a felvételen látott és úgy érzi, cselekkednie kell. Ezért szeretné, ha a bántalmazott lány gyámja megbízná őt.

Balogh Péter Tamás, a megyei főkapitányság szóvivője elmondta: büntetőeljárásban vizsgálják az esetet.

Tizenkét év a korhatár

A gyermekkorúak bűnözéséről szóló statisztika szerint évente 3-4 ezer fiatal tér rossz útra és követ el bűncselekményt. A 2013-ban változott jogszabály szerint a büntethetőség alsó korhatára 12 évre módosult.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Friss hír: Súlyos buszbaleset Fejér megyében: gyerekek a sérültek között, mentőhelikopter a helyszínen

Géza

Kiderült a szupertraffipaxok titka

Edit

Újabb iskolai botrány: mezőtúri diákok bántalmazták az egyik tanárukat – videók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------