Főoldal » Maszkban nyaralnak Thaiföldön a koronavírus miatt Bódi Gusztiék: aggódnak a fertőzésveszély miatt
Bulvár

Maszkban nyaralnak Thaiföldön a koronavírus miatt Bódi Gusztiék: aggódnak a fertőzésveszély miatt

Thaiföldön pihen a feleségével Bódi Guszti, a fenyegető koronavírus miatt főleg maszkban.

Napról napra aggasztóbb hírek érkeznek a koronavírusról: a Vuhan városából indult járvány már elérte az amerikai és az európai kontinenst is, Németországban például már négy fertőzöttet azonosítottak. Kásler Miklós szerint amennyiben itthon is megjelenik a vírus, az összes magyar kórház felkészülten fogja fogadni a betegeket, ám szerencsére egyelőre nincs egyetlen hazai fertőzött sem.

Magyarok azonban vannak a súlyosan fertőzött területeken, a járvány gócpontjának számító Hupej tartományban például összesen nyolcan. Közülük hetet kérésükre légi úton evakuál a kormány – jelentette be tegnap Szíjjártó Péter. Szintén sok beteget diagnosztizáltak Thaiföldön is, a kínai turisták kedvelt nyaralóhelyén, ahol most épp Bódi Gusztiék is vakációznak.

„Az elején nagyon megijedtünk, igyekszünk figyelni, ha hazamegyünk, akkor bármi is lesz, kivizsgáltatjuk magunkat” – kezdte a Borsnak Guszti, aki szerint a helyi hatóságok nagyon felkészültek, hőszkennerrel figyelik az embereket. Persze, ők is mindent megtesznek a védekezés érdekében, körültekintőek és óvatosak.

„Mi most az utcán nem eszünk, csak a bevált helyeinken, vagy Margó főz, most is éppen egy gulyáslevest készít vacsorára. Az utcán a tuktukon maszkot viselünk, biztos, ami biztos, hiszen cseppfertőzéssel is terjed a koronavírus.”

Hasonló hírek

Vágó leiskolázta Puzsért

Géza

Itt a hivatalos válasz: Pihenőidőt kért a közmédiától Borbás Marcsi

Mazsi

Hihetetlen titkokat árultak el: kapcsolatukról vallott Tóth Vera és szerelme

Mazsi