Hirmagazin.eu
Főoldal » Másodszor is ölni akart a Menyecske utcai késelő (18+)
18+

Másodszor is ölni akart a Menyecske utcai késelő (18+)

A bíróság jogerősen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet miatt tíz évre ítélte a férfit, aki feltételesen szabadult tavaly. M. András januárban másodszor is ölni akart.

A nemrégiben történt hasonló tragédiák megelőzésére az igazságügyi tárca szigorítana, a gyilkosságért és emberölési kísérletért elítéltek a jövőben nem szabadulhatnának kedvezménnyel.

Az áldozat kislányával Budapesten, egy Menyecske utcai lakásban élt. Pár hetes szerelmi fellángolás után ide költözött M. András, aki a nő kollégája volt egy ingatlanos cégnél. Rövid időn belül megromlott közöttük a viszony.

A nő január elején, kora este hívott egy lakatost, hogy cserélje le a bejárati ajtó zárját, hogy M. András ne tudjon bemenni a lakásba. A nő a lakatosnak panaszkodott, hogy

 

M. András becsapta,

nem külföldön dolgozott, hanem börtönben ült több, mint hat évig.

Másodszor akart gyilkolni

„Monoron követett már el hasonló jellegű bűncselekményt, ennél is súlyosabb brutalitással. Akkor a 18 éves barátnőjét – aki szakított vele – kereste meg otthonában, majd tizenegy késszúrással sebesítette meg” – mondta Gál Sándor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának vezetője.

A különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet miatt jogerősen tíz év börtönbüntetésre ítélték M. Andrást. Jó magaviseletért,

hat év után kedvezménnyel szabadult tavaly tavasszal.

Fél évvel később ismét késsel támadt barátnőjére, aki szintén szakított M. Andrással, és a gyanú szerint őt is halálra akarta szurkálni.

„Azt gondoljuk, hogy ha a lakatos nem avatkozik közbe, akkor ez a férfi nem hagyja abba a cselekményét” – mondta Gál Sándor nyomozó.

A kép illusztráció (Fotó: MTI/Komka Péter)

Higgadtnak tűnt 

A zárszakértő elmondta, hogy felment a lakásba, durván fél óra alatt végzett a munkával, amikor valaki csengetett. „A hölgy kinézett, megnevezte a személyt, és könyörgött, hogy maradjak.”

A lakatos maradt, a nő mégis beengedte a férfit. Beszélgetni kezdtek, a zárszakértő azt mondja, M. András teljesen higgadtnak tűnt, nem volt sem ittas, sem bódult. Semmi nem utalt arra, hogy

a férfinál egy húszcentis kés van.

A pár bement a szobába, és a lakatos kívülről hallotta, hogy a férfi földhöz vág egy telefont, aztán ráveti magát a nőre. A lakatos ekkor tolta be a szoba ajtaját.

„Leemeltem a hölgyről, akkor szembesültem vele, hogy sajnos megkéselte. Nyakon szúrta, többször, a veséjét is” – mondta a lakatos.

M. András elmenekült a helyszínről. Az áldozathoz mentőt hívtak, a rendőröknek a nő megnevezte a tettest, akit fél órán belül elfogtak egy belvárosi lakásban. A kommandósok rátörték az ajtót.

Ismét emberölés kísérletével gyanúsítják M. Andrást.

A címlapfotó illusztráció.

KékFény, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nem kell ide bozóttűz, elegendő az ember (18+)

Géza

Ismeretlen magyar tragédia: Népirtás Pozsonyligetfalun – videó + hanganyag (18+)

Géza

18+ Forgalmas helyen, kivetítőn ment a felnőttfilm!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!