Hirmagazin.eu
Főoldal » Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény
Életmód hírek

Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény

Tud­tad, hogy öt­féle tí­pusa lé­te­zik a flört­nek? Nos, ez így van. És egy ku­ta­tás­ból az is ki­de­rül: van-e kü­lönb­ség a férfi és a női flört kö­zött?

A kansasi egyetem kutatói vizsgálatuk középpontjába a flörtöt állították. Számos interjú elemzése és videó megtekintése után arra következtetésre jutottak, hogy az ember ötféle módon flörtöl, és ami ennél is megdöbbentőbb, hogy semmilyen különbséget nem véltek felfedezni a férfiak és a nők közeledési technikája között. Nézd meg, milyen fajtái léteznek a szexi ismerkedésnek, és döntsd el, te melyik kategóriába tartozol!

Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény

1. Fizikai flört

Akik ezt a technikát alkalmazzák, nem félnek kimutatni a vonzalmukat a másik fél iránt. Szexuális érdeklődésük nem rejtik véka alá, könnyen beleugranak egy-egy kapcsolatba, ha megvan a kémia. Általában érintéssel párosul a kacér viselkedés.

2. Hagyományos flört

Ők tisztelik a régimódi értékeket. Szeretik megismerni a másikat, mielőtt ágyba bújnának. Így a szexuális kapcsolatot gyakran számos randevú előzi meg, melyek a sok beszélgetésre épülnek.

A férfi hosszan udvarol, a nő kacérkodik, de nehezen adja be a derekát, kéreti magát.

3. Játékos flört

Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény 1

Ez a fajta ismerkedés ritkán hoz komoly kapcsolatot. A technika inkább csak a saját önbecsülés növelésére, nem pedig a párkeresésre irányul.

4. Udvarias flört

Az illendőség szabályait szigorúan betartva, nincs szexuális utalás. Általában az ilyen ember a “lassú víz partot mos” elvét követi, de ha egyszer eléri a célját, biztos, hogy gondoskodó és megbízható társ lesz.

5. Őszinte flört

Őszinte érdeklődés afelől, hogy ki, mit vár a másiktól, mire számíthat, ha kapcsolatról van szó. Mély érzelmi kötődés a felek között. Meglepő módon a férfiak körében gyakoribb.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

„Égi csoda” – Lélegeztetőgéppel ugyan, de hazavihetik a nagybeteg Lalikát, akiért egy emberként fogott össze az egész ország

Mazsi

Ki emlékszik még az 1987-es nagy havazásra? Úgy ment akkor a munka! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Ez nem egy hagyományos rovar… és már mindenütt megtalálható! Ha ilyent látsz, azonnal tedd ezt!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------