Image default
Életmód hírek

Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény

Tud­tad, hogy öt­féle tí­pusa lé­te­zik a flört­nek? Nos, ez így van. És egy ku­ta­tás­ból az is ki­de­rül: van-e kü­lönb­ség a férfi és a női flört kö­zött?

A kansasi egyetem kutatói vizsgálatuk középpontjába a flörtöt állították. Számos interjú elemzése és videó megtekintése után arra következtetésre jutottak, hogy az ember ötféle módon flörtöl, és ami ennél is megdöbbentőbb, hogy semmilyen különbséget nem véltek felfedezni a férfiak és a nők közeledési technikája között. Nézd meg, milyen fajtái léteznek a szexi ismerkedésnek, és döntsd el, te melyik kategóriába tartozol!

Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény

1. Fizikai flört

Akik ezt a technikát alkalmazzák, nem félnek kimutatni a vonzalmukat a másik fél iránt. Szexuális érdeklődésük nem rejtik véka alá, könnyen beleugranak egy-egy kapcsolatba, ha megvan a kémia. Általában érintéssel párosul a kacér viselkedés.

2. Hagyományos flört

Ők tisztelik a régimódi értékeket. Szeretik megismerni a másikat, mielőtt ágyba bújnának. Így a szexuális kapcsolatot gyakran számos randevú előzi meg, melyek a sok beszélgetésre épülnek.

A férfi hosszan udvarol, a nő kacérkodik, de nehezen adja be a derekát, kéreti magát.

3. Játékos flört

Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény 1

Ez a fajta ismerkedés ritkán hoz komoly kapcsolatot. A technika inkább csak a saját önbecsülés növelésére, nem pedig a párkeresésre irányul.

4. Udvarias flört

Az illendőség szabályait szigorúan betartva, nincs szexuális utalás. Általában az ilyen ember a “lassú víz partot mos” elvét követi, de ha egyszer eléri a célját, biztos, hogy gondoskodó és megbízható társ lesz.

5. Őszinte flört

Őszinte érdeklődés afelől, hogy ki, mit vár a másiktól, mire számíthat, ha kapcsolatról van szó. Mély érzelmi kötődés a felek között. Meglepő módon a férfiak körében gyakoribb.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Naponta kétszáz iskolába szállítja ki a tankönyveket a Magyar Posta

Géza

Szabó Tünde: Fontos, hogy mindenkihez közelebb vigyük a mozgás örömét

Géza

A spirituális út 5 buktatója

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------