Hirmagazin.eu
Főoldal » Mascherano, condenado a un año de cárcel y 800.000 euros por dos delitos fiscales
SPANYOL - Aprendizaje de idiomas

Mascherano, condenado a un año de cárcel y 800.000 euros por dos delitos fiscales

La Audiencia de Barcelona ha condenado a Javier Mascherano por sus irregularidades tributarias en los ejercicios del 2011 y 2012

Mascherano, condenado a un ano de cárcel y 800.000 euros por dos delitos fiscales

Mascherano declaró en la Audiencia de Barcelona MARIANURIA2011

La Audiencia de Barcelona ha condenado a Javier Mascherano, jugador del FC Barcelona, a una multa económica de 815.000 euros y un año de cárcel por dos delitos fiscales tras el juicio celebrado esta mañana.

En anteriores comparecencias judiciales, Javier Mascherano se había confesado culpable de ambos delitos, que ascienden a un total de 1.5 millones de euros, e incluso hacía aceptado el pago compensatorio de una multa económica tasada en 200.000 euros. Los hechos imputados se corresponden a los ejercicios económicos correspondientes a los balances de 2011-2012.

El abogado de Javier Mascherano, David Aineto, ya ha solicitado la suspensión automática de la pena de un año de cárcel sustituyéndola por una nueva multa económica que oscila alrededor de 21.000 euros. En este sentido, en el transcurso del juicio, la acusación se ha mostrado favorable a la aceptación de esta medida y se espera que en los próximos días el juez emita un nuevo veredicto.

En la actual plantilla del FC Barcelona son diversos los jugadores que mantienen diferentes litigios abiertos con la justicia por diferentes causas relacionadas con Hacienda.

Forrás: http://www.sport.es

Hasonló hírek

‘Tenemos miedo de volver a casa. Tiene grietas y no nos fiamos. Estamos 22 familiares en una carpa’

info

¿#Ligarobada? No, #Ligamerecida

info

Luis Enrique, el hereje

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------