Hirmagazin.eu
Főoldal » Marsi után Palik is visszatérne?
Bulvár Média és szórakozás

Marsi után Palik is visszatérne?

Beigazolódni látszanak a pletykák: Marsi Anikó férje sem marad munka nélkül. A sportriporter barátja, Héder Barna lobbizik azért, hogy a királyi tévénél dolgozzon Palik.

Marsi után Palik is visszatérne?

Palik László újra képernyőre kerülhet mint sportripor­ter – hetek óta ez a téma az MTVA folyosóin. A Bors úgy értesült, hogy Palik legjobb barátja és üzlettársa, Héder Barna megbeszéléseket folytat annak érdekében, hogy a Hungaroring Sport Rt. egykori elnöke visszatérhessen. Információik szerint a csatornánál akad, aki nem teljesen elégedett Szujó Zoltán sportriporterrel, akivel Palik sincsen baráti viszonyban, így ha Laci visszatérne, elképzelhető, hogy Szujó helyét kap­ná meg – írja a lap.

– Nem egy helyről hallottam, hogy komolyan foglalkoznak a kérdéssel, Palik visszatérhet a sportosztályra – mondja a Borsnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor, aki maga is a királyi tévénél dolgozik. – Azt mondják, Héder Barna sokat tesz azért, hogy a barátja munkát kapjon, amire persze nincs rászorulva, hiszen van elég tartalékuk, inkább csak hasznos időtöltésről beszélhetünk – magyarázza. – Ha a felesége dolgozik, nem valószínű, hogy szívesen lenne háztartásbeli. Ráadásul jó riporter, ha visszatérne, azzal mindenki csak nyerne – zárta az informátor.

Palik Lászlónak nem lenne idegen a feladat, csaknem tíz évig volt – a nyolcvanas években – az MTV Telesport szerkesztőségének munkatársa, 1991-92-ben pedig az osztályvezetője, mindent tud a királyi tévé működéséről, és mivel ő volt a Forma–1-közvetítések egyik legnépszerűbb riportere, talán a nézők is szívesen fogadják vissza.

A Bor megkereste az MTVA sajtóosztályát is ez ügyben, s azt a választ kapták, hgy Palik László újraszerződtetése nem szerepel a napirenden. Hívták Héder Barnát is, de a műsorvezető nem reagált a megkeresésre.

 

Hasonló hírek

Tóth Gabi kiakadt a mai szülőkön!

Mazsi

Gyászol egész Hollywood: legendás színésznő hunyt el.. Isten nyugosztalja!

Géza

Lemondott az alvásról Liptai Claudia!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!